about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری آمازون با شرکت هیومِین عربستان

شرکت آمازون از همکاری جدید خود با شرکت هوش مصنوعی هیومِین عربستان سعودی خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت آمازون از همکاری جدید خود با شرکت هوش مصنوعی هیومِین (Humain)، یک شرکت نوپا که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، تأسیس شده است، خبر داد.

شرکت آمازون قرار است بیش از ۵ میلیارد دلار در ایجاد «منطقه هوش مصنوعی» در این پادشاهی سرمایه‌گذاری کند.

این پروژه شامل زیرساخت‌های خدمات وب آمازون (AWS)، از جمله سرورها، شبکه‌ها و برنامه‌های آموزشی خواهد بود و شرکت هوش مصنوعی هیومِین ابزارهای هوش مصنوعی را با استفاده از AWS توسعه داده و از استارت‌آپ‌های سعودی با دسترسی به منابع پشتیبانی خواهد کرد.

چنین اقدامی، آمازون را به فهرست روبه‌رشد شرکت‌های فناوری  مانند انویدیا و AMD که با Humain، همکاری می‌کنند، اضافه می‌کند. شرکت‌های آمریکایی مانند گوگل و Salesforce نیز اخیراً برای تأمین مالی و همکاری‌های هوش مصنوعی به صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی روی آورده‌اند.

طبق ابتکار جدیدی که توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، پشتیبانی می‌شود، شرکت‌های فناوری آمریکایی اکنون می‌توانند آزادانه‌تر با شرکای مستقر در عربستان سعودی قرارداد ببندند.

عربستان سعودی به‌جای تکیه بر مراکز داده خارجی، از ارائه‌دهندگان هوش مصنوعی خواسته است که داده‌ها را به‌صورت محلی ذخیره کنند و شرکت‌هایی مانند گوگل، اوراکل و اکنون آمازون را بر آن داشته است تا عملیات خود را در منطقه گسترش دهند.

آمازون پیش‌ازاین ۵.۳ میلیارد دلار برای ساخت یک منطقه AWS در عربستان سعودی تا سال ۲۰۲۶ اختصاص داده بود.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.