about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آذربایجان و گرجستان بر سر امنیت مخابرات منطقه‌ای و جلوگیری از کلاهبرداری به توافق رسیدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه تخصصی آذرنیوز (AzerNEWS) اعلام کرد که مقامات آژانس فناوری اطلاعات و ارتباطات آذربایجان (ICTA) و کمیسیون ارتباطات گرجستان (ComCom)، نهاد ناظر بر مخابرات، جلسه‌ای سطح بالا برای بحث در مورد همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه امنیت مخابرات برگزار کردند.

در طول مذاکرات، تورال ضربعلیف (Tural Zarbaliyev)، مدیر بخش نظارت بر آژانس فناوری اطلاعات و ارتباطات آذربایجان، نگرانی‌های خود را در مورد افزایش اخیر تماس‌های جعلی مطرح کرد که آذربایجان را هدف قرار می‌دهند. وی خاطرنشان کرد که بیشتر این تماس‌ها از شماره‌هایی سرچشمه می‌گیرند که از قالب شماره‌گذاری ملی آذربایجان تقلید می‌کنند، اما با کد بین‌المللی گرجستان، +995، ارائه می‌شوند.

بحث‌ها بر اقدامات بالقوه برای جلوگیری از چنین کلاهبرداری متمرکز بود و هر دو طرف در مورد راه‌حل‌های عملی تبادل نظر کردند. مقامات دو طرف تأکید کردند که گسترش همکاری‌های دوجانبه سهم قابل توجهی در تضمین امنیت مخابرات منطقه‌ای خواهد داشت.

همچنین تأکید شد که جلساتی از این دست به ایجاد مکانیسم‌های سریع اشتراک‌گذاری اطلاعات، شناسایی به موقع خطرات و هماهنگی اقدامات مشترک کمک می‌کند.

تقویت همکاری منطقه‌ای علیه کلاهبرداری سایبری و تماس‌های جعلی، به اشتراک گذاشتن بهترین شیوه‌های بین‌المللی و هماهنگ کردن قابلیت‌های فنی به عنوان گام‌های کلیدی در جهت توسعه راه‌حل‌های پایدار در این زمینه مورد تأکید قرار گرفت.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.