about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک دادگاه در چین پنج عضو یک باند جنایت‌کار میانماری را به جرم اداره مجتمع‌های کلاهبرداری در مقیاس صنعتی در نزدیکی مرز چین به اعدام محکوم کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، دادگاه میانی مردمی شنژن در استان گوانگ‌دونگ روز سه‌شنبه اعلام کرد که احکام اعدام برای بای سووچِنگ، رئیس این باند، پسرش بای یینگ‌تسانگ، و همچنین یانگ لی‌چیانگ، هو شیائوجیانگ و چن گوانگ‌یی صادر شده است.

پنج نفر دیگر به حبس ابد و نه متهم دیگر به زندان‌های سه تا بیست‌ساله محکوم شدند.

همچنین دو نفر از اعضای دیگر این باندها به اعدام تعلیقی دو‌ساله محکوم شدند؛ به این معنا که در صورت ارتکاب جرم جدید، حکم اعدام آنان اجرا خواهد شد.

سووچِنگ و پسرش یینگ‌تسانگ رهبران پیشین نیروی محافظ مرزی کوکانگ (Kokang Border Guard Force) بودند؛ میلیشیایی که به دستور حکومت نظامی میانمار فعالیت می‌کرد و از مجموعه‌ای از فعالیت‌های غیرقانونی سود می‌برد.

در پی نارضایتی پکن از اینکه عملیات کلاهبرداری این گروه‌ها شهروندان چینی را هدف قرار داده بود، چین در سال ۲۰۲۳ یک عملیات سرکوب فرامرزی را آغاز کرد که به بازداشت ده‌ها هزار نفر، از جمله رهبران خانواده‌های جنایت‌کار در منطقه کوکانگ انجامید.

در سپتامبر گذشته، یازده عضو خانواده جنایت‌کار «مینگ» که در جریان این عملیات بازداشت شده بودند، به جرم اداره یک امپراتوری کلاهبرداری به اعدام محکوم شدند.

بر اساس گزارش خبرگزاری شین‌هوا، خانواده بای و همدستانش ۴۱ پارک صنعتی ایجاد کرده بودند که در آن‌ها به «کلاهبرداری مخابراتی و آنلاین، اداره کازینوها، قتل عمد، جرح عمدی، آدم‌ربایی، اخاذی، سازمان‌دهی و اجبار به فحشا، و قاچاق غیرقانونی انسان از مرزها» مشغول بودند.

دادگاه اعلام کرد آن‌ها بیش از ۲۹ میلیارد یوان (معادل بیش از ۴ میلیارد دلار) از مردم کلاهبرداری کرده و فعالیت‌هایشان دست‌کم به مرگ شش شهروند چینی انجامیده است.

میانمار به یکی از مراکز اصلی صنعت کلاهبرداری در جهان تبدیل شده است؛ صنعتی که سالانه میلیاردها دلار خسارت از طریق طرح‌های قصابی خوک (Pig Butchering) و سایر روش‌های مشابه در سراسر جهان ایجاد می‌کند.

اخیراً نیروهای حکومت نظامی میانمار اعلام کردند که به مجتمع بدنام پارک کی کی (KK) در مرز با تایلند یورش برده و ساختمان‌های آن را منفجر کرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی است که بیش از ۱,۶۰۰ نفر که از این مراکز کلاهبرداری در حال فرار بودند، هنگام تلاش برای عبور از میانمار به تایلند توسط مقامات تایلندی بازداشت شدند.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.