about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک گروه هکری روسی موسوم به « NoName057 (16) » در روز انتخابات وب‌سایت‌های دولتی رومانی را هدف قرار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری مرتبط با روسیه به نام NoName057 (16) مسئولیت حملات سایبری به چندین وب‌سایت رومانیایی را همزمان با رفتن رأی‌دهندگان به پای صندوق‌های رأی برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید، بر عهده گرفت.

از جمله اهداف حملات منع سرویس توزیع‌شده (DDoS)، وب‌سایت‌های رسمی وزارت امور خارجه، دولت رومانی، دادگاه قانون اساسی و چندین نامزد ریاست جمهوری بودند.

اداره ملی امنیت سایبری رومانی (DNSC) این حملات را تأیید کرد و گفت که وب‌سایت‌های آسیب‌دیده بازیابی شده‌اند. حملات منع سرویس توزیع‌شده معمولاً سایت‌های هدف را با ترافیک زیادی پر و آنها را غیرقابل دسترسی می‌کنند.

این گروه هکری در آغاز جنگ روسیه و اوکراین در سال 2022 تأسیس شد و به دلیل سازماندهی حملات منع سرویس توزیع‌شده نسبتاً ساده و کوتاه‌مدت با کمک صدها داوطلب شناخته شده است. این گروه در درجه اول کشورهای اروپایی، از جمله لهستان، چک، لیتوانی و ایتالیا را هدف قرار داد.

چندی پیش، این گروه به تلافی حمایت نظامی هلند از اوکراین، به چندین سازمان هلندی و اروپایی حمله کرد. NoName057 در بیانیه‌ای اعلام کرد که در روز انتخابات مجدد، یک حمله منع سرویس توزیع‌شده را برای رومانی در نظر گرفته است.

در ماه دسامبر سال گذشته، دادگاه قانون اساسی رومانی پس از آنکه اطلاعات طبقه‌بندی نشده نشان داد که دخالت روسیه، از جمله یک کمپین چریکی پیچیده در تیک‌تاک (TikTok) و سایر سایت‌های رسانه‌های اجتماعی بر نتایج تأثیر گذاشته است، دور اول انتخابات ریاست جمهوری را باطل اعلام کرد.

جورج سیمیون (George Simion)، برنده دور دوم انتخابات، رهبر راست افراطی اتحاد برای اتحادیه رومانیایی‌ها (AUR) است. او با کمک نظامی به اوکراین مخالف است و متحد دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، می‌باشد.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، کمپین سیمیون هر روز ده‌ها ویدیوی تیک‌تاک منتشر می‌کرد که بسیاری از آنها در مناطق روستایی فیلمبرداری شده بودند. این کمپین همچنین از صفحات میم و اینفلوئنسرهای ملی‌گرا حمایت دریافت و به تقویت پیام او در میان رأی‌دهندگان جوان‌تر کمک کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.