about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

امارات متحده عربی در نشست طرح ابتکاری بین‌المللی مقابله با باج‌افزار در سانفرانسیسکو برای رسیدگی به تهدیدات سایبری و باج‌افزاری به رهبری ایالات متحده شرکت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امارات متحده عربی اخیراً در نشستی در کنفرانس «RSA» با عنوان طرح ابتکاری بین‌المللی مقابله با باج‌افزار (CRI) شرکت کرد که در حال حاضر به عنوان بزرگ‌ترین مشارکت همکاری امنیت سایبری بین‌المللی برای مبارزه با جرایم سایبری در سطح ایالتی و به طور خاص رسیدگی به باج‌افزارها شناخته می‌شود. رئیس طرح مقابله با باج‌افزار از کاخ سفید شرکای خود را از 35 مورد در سال 2022 به 60 نفر امروز افزایش داده و به گسترش خود ادامه می‌دهد.

در این جلسه چگونگی ایجاد اعتماد، تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر روی پلتفرم توپ کریستال (Crystal Ball) برای دفاع جمعی و انعطاف‌پذیری جهانی طبق این طرح مورد بحث قرار گرفت.

در این کنفرانس، پلتفرم عملیاتی جدید برای نشان دادن قابلیت‌های مشارکتی و اشتراک‌گذاری تهدید پلتفرم توپ کریستال که از مدل‌های ویژه برای تقویت اتصال شخص ثالث و هوش مصنوعی (AI) برای بهبود تجربه کاربر استفاده می‌کند، به نمایش گذاشته شد. در حال حاضر، بیش از 10 کشور به طور فعال از این پلتفرم استفاده می‌کنند و آن را به اشتراک می‌گذارند، با این هدف که بقیه تا پایان سال به تدریج وارد شوند.

پلتفرم توپ کریستال که توسط فناوری مایکروسافت طراحی شده، با جدیدترین و مؤثرترین فناوری‌ها برای کارهای مدرن با امنیت جاسازی شده، اتوماسیون و هوش مصنوعی طراحی شده است. این پلتفرم همچنین محل اقامت داده‌ها و مناطق جغرافیایی را مطابق با استانداردهای نظارتی شرکای طرح مقابله با باج‌افزار در نظر می گیرد.

پانل اماراتی بحث روشنگرانه‌ای را در مورد «پلتفرم توپ کریستال : تسهیل اشتراک اطلاعات مشترک و ایجاد ظرفیت بین اعضای ابتکار عمل ضد باج‌افزار» انجام داد.

محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، گفت :

«طرح مقابله با باج‌افزار یک تلاش جهانی مهم برای مقابله با تهدیدات باج‌افزاری، ارتقای انعطاف‌پذیری و مختل کردن شبکه‌های جنایی درگیر در حملات باج‌افزاری است. راه‌حل توپ کریستال مجهز به فناوری‌های نوآورانه هوش مصنوعی برای ارائه یک پلتفرم مشترک و ایمن با هدف کمک به کشورها در سطح جهان برای جلوگیری از حملات سایبری و در عین حال درک دشمنان پشت سر آنها و ایجاد فرهنگ آگاه سایبری است.»

امی هوگان برنی (Amy Hogan-Burney)، مدیرکل مشاوره عمومی، سیاست امنیت و حفاظت سایبری در مایکروسافت، در این خصوص اظهار داشت :

«طرح بین‌المللی مقابله با باج‌افزار به رهبری ایالات متحده، تأثیری را که ما می‌توانیم هنگام مبارزه با تهدیدات سایبری داشته باشیم، نشان می‌دهد؛ صنعت و دولت‌ها را متحد می‌کند و از توانایی‌ها، تخصص و مهارت‌های منحصربه‌فرد هر بخش استفاده می‌کند تا راه‌حل‌های واقعی ایجاد کند که همه ما می‌توانیم برای برهم زدن اکوسیستم باج‌افزار از آن استفاده کنیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.