about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حذف پایگاه داده شرکت اسرائیلی MIRTEC

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری پایگاه داده شرکت اسرائیلی «MIRTEC» در فلسطین اشغالی را حذف کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری طرفدار مقاومت، حمله سایبری علیه یک کارخانه تولید آلیاژهای ویژه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام داد و زیرساخت‌های آن را فلج کرد. جدیدترین حمله سایبری توسط جبهه پشتیبانی سایبری (Cyber Isnaad Front) کارخانه «MIRTEC» در فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.

این گروه پیش از این هشدار داده بود که سیستم‌های هر سازمان یا شرکتی را که با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کند، هک خواهد کرد.

شرکت MIRTEC که در تولید و ریخته‌گری آلیاژهای ویژه برای استفاده در صنایع حساس تخصص دارد، بیش از 50 دارنده حق امتیاز در سراسر ایالات متحده و سرزمین‌های اشغالی دارد. این شرکت همچنین مستقیماً با ارتش رژیم صهیونیستی همکاری می‌کند.

طبق گزارش‌ها، حمله سایبری اخیر، این تأسیسات را هم از نظر قابلیت‌های فناوری و هم در تولید آلیاژهای ویژه، سال‌ها به عقب انداخته است.

جبهه پشتیبانی سایبری اعلام کرد که اسنادی را به دست آورده که جزئیات قراردادها و همکاری‌های بین MIRTEC و نهادهایی مانند مراکز تحقیقات هسته‌ای، سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل (Rafael)، سیستم‌های البیت و وزارت دفاع و وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد.

بنا بر گزارش‌ها، نهادهای اسرائیلی نگرانی خود را در مورد فعالیت‌های این گروه هکری ابراز و تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.

استرالیایی‌ها
1405/05/11 - 12:59- اقیانوسیه

استرالیایی‌ها خواستار مدیریت شفاف در فناوری‌های کوانتومی شدند

طی یک گفتگوی ملی، استرالیایی‌ها خواهان شفافیت، نظارت و دسترسی عادلانه به مزایای فناوری‌های کوانتومی شدند.

بازداشت
1405/05/11 - 12:41- جرم سایبری

بازداشت عامل فروش حساب‌های بانکی به کلاهبردارهای چینی

پلیس جرائم سایبری شهر آوادی در ایالت تامیل‌نادوی هند، مردی ۴۳ ساله را به اتهام تهیه و فروش حساب‌های بانکی شهروندان به کلاهبرداران سایبری مرتبط با یک شبکه کلاهبرداری چینی بازداشت کرد.