about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سازنده اندروید طبق گزارشی از رویترز در تلاش برای رد یک شکایت جمعی ناکام مانده است. این شکایت مدعی است، گوگل با وجود اینکه کاربران گزینه ردیابی را در گوشی‌های خود خاموش کرده‌اند هم به جمع‌آوری داده‌های شخصی ادامه داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، قاضی ریچارد سیبورگ از دادگاه فدرال سن فرانسیسکو ادله گوگل مبنی بر شفاف‌سازی کافی درمورد نحوه عملکرد تنظیمات Web & App Activity و موافقت کاربران با ردیابی را رد کرد.

گوگل همچنین مدعی است که ثبت اطلاعات ساده «آسیبی به کسی نمی‌زند.»

کاربران دستگاه‌های اندروید و غیر اندرویدی گوگل را به تجاوز به حریم خصوصی و نقض قانونی کالیفرنیا علیه دسترسی بی اجازه به داده‌های مرور کاربران با ذخیره و تفسیر بی اجازه متهم کرده‌اند.

سیبورگ در تصمیم‌گیری ۲۰ صفحه‌ای خود اعلام کرد که کاربران منطقی ممکن است عملکرد گوگل را «بسیار متجاوزانه» برآورد کنند زیرا این شرکت با وجود اظهار نگرانی چندین کارمند و اطلاع از ابهام در نحوه شفاف‌سازی، به جمع‌آوری داده‌های کاربران پرداخته است.

او در این تصمیم‌گیری به مکالمات داخلی گوگل اشاره می‌کند که نشان می‌دهند گوگل عمدا در تفکیک بین داده‌های جمع‌آوری شده در داخل و خارج از حساب گوگل مبهم عمل کرده است، زیرا کاربران واقعیت این اقدام را «هشدار دهنده» قلمداد می‌کنند.

همچنین به گفته سیبورگ کارکنان گوگل راهکار‌هایی برای بهبود محصولات و خدمات این شرکت پیشنهاد کرده‌اند.

او می‌نویسد: «اثبات تفسیر گوگل یا شاکیان یک مساله راست‌آزمایی قابل محاکمه است.»

گوگل در بیانیه روز چهارشنبه در پاسخ به این تصمیم گفت: «کنترل حریم خصوصی مدت‌ها است در داخل خدمت ما تعبیه شده است و این اتهامات یک تلاش عمدی برای سیاه‌نمایی نحوه عملکرد محصولات ما هستند. ما به طرح دیدگاه خود در دادگاه علیه این ادعاهای اشتباه ادامه می‌دهیم.»

در حال حاضر برای این پرونده که تاریخ شروع آن به ماه جولای سال ۲۰۲۰ باز می‌گیرد، محاکمه‌ای با هیات منصفه در تاریخ ۱۸ آگوست در نظر گرفته است.

در ماه آگوست سال گذشته، دادگاه استیناف فدرال در سن‌ فرانسیسکو شکایتی ار احیا کرد که گوگل را به ردیابی کاربران مرورگر کروم حتی در حالتی متهم می‌کند که کاربر گزینه هم‌گام‌سازی با حساب گوگل را انتخاب نکرده است.

گوگل چهار ماه پیش در پاسخ به شکایتی که مدعی شده بود این شرکت داده‌های کاربران را در حالت مرور خصوصی یا «Incognito» در مرورگر کروم نیز ذخیره کرده است، برای پایان دادن به شکایت با نابودسازی میلیارد‌ها داده موافقت کرد.

شرکت‌های حقوقی به نمایندگی از شاکیان در این پرونده ارزش داده‌های نابود شده را ۵ میلیارد دلار برآورد کردند. شایکان همان پرونده حالا در این شکایت جدید به جنگ گوگل رفته‌اند.

تازه ترین ها
استفاده
1405/05/14 - 17:58- هوش مصنوعي

استفاده کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی

طبق یافته‌های کمیسر ایمنی الکترونیکی استرالیا، اکثر کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند.

تأمین
1405/05/14 - 17:03- آسیا

تأمین برق از منابع غیر فسیلی در چین

چین تا سال ۲۰۳۰ نیمی از برق خود را از منابع غیر فسیلی تأمین خواهد کرد.

دسترسی
1405/05/14 - 16:36- آمریکا

دسترسی رایگان به سرویس امنیت هوش مصنوعی در ایالات متحده

شرکت آی‌بی‌ام سرویس امنیت هوش مصنوعی را به‌صورت رایگان در اختیار صدها مؤسسه آمریکایی قرار می‌دهد.