about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت فناوری امنیت سایبری سایبرتک، سارا سالیب را برای ریاست شرکت در مصر منصوب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت جهانی فناوری امنیت سایبری سایبرتک (Cyberteq) در حال گسترش حضور خود در مصر و منطقه وسیع‌تر خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) است.

این شرکت سارا سالیب (Sara Saleeb) را از اول ژوئیه سال جاری به عنوان مدیر کشوری سایبرتک برای مصر منصوب کرده است.

سایبرتک اعلام کرد که سالیب بر عملیات‌ها در مصر نظارت خواهد کرد تا رشد کسب و کار و ایجاد ارزش برای مشتریان سایبرتک را هدایت کند. او همچنین به تیم مدیریت شرکت خواهد پیوست و در اجرای ابتکارات استراتژیک و برنامه‌های رشد آن مشارکت خواهد کرد.

سامح سلیمان (Sameh Soliman)، معاون سایبرتک در خاورمیانه و شمال آفریقا، گفت:

«ما اطمینان داریم که عملیات‌هایمان در مصر به رشد خود ادامه خواهد داد و حضور منطقه‌ای ما را در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا تقویت خواهد کرد.»

سالیب نیز درخصوص انتصاب خود اظهار داشت:

«من در این خصوص مفتخر و متواضع هستم، از چالش انگیزه می‌گیرم و مشتاقم که به عنوان مدیر کشوری در مصر با سایبرتک رشد کنم. موفقیت هرگز دستاورد یک نفر نیست. این نتیجه یک چشم‌انداز مشترک، رهبری قوی و تیمی است که برای یک هدف مشترک با هم کار می‌کنند.»

او پیش از این سمت‌های ارشدی در بوئینگ و ایریدیوم داشته است. سالیب در ماه اوت ۲۰۲۵ به عنوان مدیر ارشد پروژه به سایبرتک پیوست. این شرکت از طریق دفاتری در مصر، غنا، رواندا، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بریتانیا فعالیت می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها

افشای ۱۳چت محرمانه جدید در دولت ترامپ/ رسوایی سیگنال ادامه دارد

مقامات ارشد دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا حتی پس از رسوایی نشت چت های مقامات ارشد در سیگنال همچنان از این پیام رسان استفاده می کردند.

چشم‌انداز
1405/04/11 - 11:10- هوش مصنوعي

چشم‌انداز رشد لهستان در پذیرش هوش مصنوعی

بانک جهانی چشم‌انداز رشد لهستان را به پذیرش هوش مصنوعی مرتبط می‌داند.

ادعای
1405/04/11 - 11:03- جنگ سایبری

ادعای خنثی‌سازی بیش از 16 هزار حمله سایبری روسیه علیه اوکراین

مقام ارشد سرویس امنیت اوکراین ادعا کرد که روسیه بیش از 16 هزار حمله سایبری علیه این کشور انجام داده و ایتالیا کمک‌های جدیدی را برای پروژه‌های سایبری اعلام کرده است.