about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات اندونزی اعلام کرد که این کشور تصمیم گرفته پلتفرم X را به دلیل انتشار محتوای نامناسب فیلتر کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ وزیر ارتباطات اندونزی اعلام کرد که در صورت عدم رعایت مقررات منع محتوای بزرگسالان، این کشور آماده است تا پلتفرم رسانه اجتماعی X (توییتر سابق) را ممنوع کند.

اندونزی، به عنوان بزرگ‌ترین کشور مسلمان جهان با جمعیتی بیش از 275 میلیون نفر، قوانین سختگیرانه‌ای دارد که به اشتراک‌گذاری آنلاین محتوای نادرست را ممنوع می‌کند.

بودی آری ستیادی (Budi Arie Setiadi)، وزیر ارتباطات اندونزی، به رویترز گفت که نامه هشداری را در رابطه با این موضوع به X ارسال کرده است.

او با اشاره به قانون مبادلات و اطلاعات الکترونیکی اندونزی (ITE)، که در صورت انتشار محتوای مستهجن ممکن است به 6 سال حبس محکوم شود، گفت :

«ما قطعاً خدمات X را تعطیل خواهیم کرد.»

اظهارات او در مصاحبه‌ای پس از آن بیان شد که پلتفرم رسانه اجتماعی متعلق به میلیاردر ایلان ماسک، اخیراً سیاست‌های خود را برای اجازه دادن به محتوای تولید شده برای بزرگسالان به‌روز کرد.

به‌روزرسانی‌های خط‌مشی محتوای بزرگسالان X، اشتراک‌گذاری محتوای جنسی رضایت‌بخش و برهنگی بزرگسالان را روشن می‌کند، با این نکته که چنین محتوایی باید به‌درستی برچسب‌گذاری شود و کودکان یا کاربرانی که ترجیح داده‌اند چنین محتوایی را نبینند، هدف قرار نگیرند.

در زمینه مطالب بزرگسالان هیچ سیاست رسمی وجود ندارد و تولیدکنندگان محتوای پورنوگرافی در منطقه خاکستری قرار دارند. بسیاری افراد از پلتفرم «OnlyFans» از توییتر برای تبلیغ کار خود استفاده کردند.

بودی اظهار داشت که X به نامه هشدار اندونزی پاسخ نداده و دولت قبل از تصمیم‌گیری در مورد بسته شدن احتمالی نامه‌های بیشتری ارسال خواهد کرد.

طبق آمار جمع‌آوری شده توسط استاتیستا (Statista)، اندونزیایی‌ها کاربران بزرگ رسانه‌های اجتماعی هستند و X نزدیک به 25 میلیون کاربر در کشور دارد.

چندی پیش، X شروع به پنهان کردن پست‌هایی کرد که کاربران دوست دارند و ماسک گفت که کاربران باید بتوانند هر چیزی را که دوست دارند بدون اینکه به خاطر انجام آن مورد حمله قرار بگیرند، لایک کنند.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.