about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گزارشی از رویترز می‌گوید شرکت چینی دیپ‌سیک برای شدت دادن به رقابت با استارت‌آپ‌های غربی زا مدل زبانی جدیدی با نام DeepSeek-V3-0324 رونمایی کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، این مدل جدید حالا از طریق پلتفرم توسعه هوش مصنوعی Hugging Face در دسترس کاربران قرار گرفته است و پیشرفت‌های قابل‌توجهی را در زمینه استدلال و برنامه‌نویسی نسبت به نسخه قبلی خود نشان می‌دهد. بر اساس آزمایش‌های انجام‌شده، عملکرد DeepSeek-V3-0324 در شاخص‌های فنی مختلف بهبود یافته است.

دیپ‌سیک در ماه‌های اخیر توانست خود را به عنوان یکی از بازیگران کلیدی عرصه هوش مصنوعی به تثبیت برساند و به طور کلی جایگاه چین را نیز در این رقابت تقویت کند. این شرکت علاوه بر مدل زبان V3 که حالا با نسخه جدید بروزرسانی شده یک مدل استدلال‌گر به نام R1 را نیز در اختیار کاربران قرار داده است که طبق گزارش‌ها قرار است نسخه جدیدی را براین مدل به زودی منتشر کرد.

پیش از شهرت گرفتن دیپ‌سیک، سرمایه‌گذاران و فعالان جهانی فاصله زیادی را بین بازیگران چینی و آمریکایی تصور می‌کردند و محدودیت‌های دسترسی به چیپ‌های پیشرفته‌های هوش مصنوعی و به ویژه قدرتمندترین چیپ‌های شرکت انویدیا باعث شده بود تا استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فعال در چین نتوانند از توان رایانشی کافی برای رقابت با شرکت‌های آمریکایی برخوردار شوند.

دیپ‌سیک با وجود اینکه طبق گزارش‌ها پیش از تحریم تعداد زیادی از پردازنده‌های قدرتمند را خریداری کرده بود اما توانست با تکیه بر روش‌های جدید و کاهش هزینه‌ها، بهترین استفاده را از پردازنده‌های محدود شده انویدیا برای بازار چین ممکن سازد. علاوه بر این از آنجایی که مدل‌ها دیپ‌سیک به صورت متن باز عرضه می‌شدند، این شرکت جان تازه‌ای به بخش مدل‌های متن باز هوش مصنوعی بخشید و بسیاری از شرکت‌ها را مجبور کرد تا این گزینه را مورد بررسی قرار دهند.

با انتشار نسخه جدید، دیپ‌سیک قصد دارد موقعیت خود را در بازار هوش مصنوعی تثبیت کند و به جایگاه قدرتمندتری در رقابت با غول‌های فناوری جهانی دست پیدا کند.

موضوع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/05/05 - 18:14- هوش مصنوعي

ادغام اطلاعات تهدیدات هوش مصنوعی در ارزیابی‌های سایبری

شرکت بین‌المللی کنترل ریسکز با توسعه قابلیت‌های اطلاعات تهدیدات سایبری، تحلیل تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی را در چارچوب ارزیابی‌های امنیتی خود ادغام کرده است.

تغییر
1405/05/05 - 18:06- جرم سایبری

تغییر شیوه نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری توسط گوگل

گروه اطلاعات تهدید گوگل (GTIG) از اجرای نظام جدیدی برای نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری خبر داد.

افزایش
1405/05/05 - 17:59- جرم سایبری

افزایش حملات سایبری به دولت‌های محلی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که دولت‌های محلی و شهرداری‌ها در سراسر جهان بیش از گذشته به اهداف جذابی برای مجرمان سایبری تبدیل شده‌اند.