about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مقامات کانادایی پس از تیراندازی در مدرسه با تیم ایمنی شرکت اوپن‌اِی‌آی دیدار خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، ایوان سولومون، وزیر هوش مصنوعی کانادا اعلام کرد که پس از آنکه شرکت فناوری اوپن‌اِی‌آی (OpenAI) تصمیم گرفت از گزارش یک کاربر کانادایی چت جی‌پی‌تی که به گفته پلیس در تیراندازی مدرسه‌ای هشت نفر را کشته است، خودداری کند، کارکنان ارشد شرکت را برای بحث در مورد پروتکل‌های ایمنی احضار کرده است.  

سولومون گفت:  

پس از صحبت تلفنی با تیم ارشد ایمنی اوپن‌اِی‌آی در روز یکشنبه 22 فوریه، روز سه‌شنبه 24 فوریه در اتاوا با آنها دیدار خواهم کرد. ما یک جلسه حضوری خواهیم داشت تا در مورد پروتکل‌های ایمنی و زمان تشدید درگیری و آستانه‌های تشدید درگیری آنها با پلیس توضیح داده شود تا درک بهتری از آنچه اتفاق می‌افتد و کاری که انجام می‌دهند، داشته باشیم.

شرکت اوپن‌اِی‌آی هفت ماه قبل از اینکه پلیس اعلام کند این جوان ۱۸ساله، هشت نفر از جمله پنج کودک را در تامبلر ریج، بریتیش کلمبیا، کشته است، حساب کاربری جسی ون روتسلار را در دهم فوریه مسدود کرده بود. 

وال‌استریت ژورنال گزارش داده بود که حساب کاربری ون روتسلار پس از آنکه برخی از کارمندان نوشته‌های او را به‌عنوان نشانه‌ای از خشونت بالقوه در دنیای واقعی تفسیر کردند، به‌صورت داخلی مسدود شد و از رهبران شرکت خواست تا به پلیس کانادا اطلاع دهند.

سخنگوی اوپن‌اِی‌آی به وال‌استریت ژورنال گفت:

 در زمان مسدودشدن، فعالیت حساب کاربری ون روتسلار معیارهای شرکت برای گزارش به مقامات را برآورده نمی‌کرد. این شرکت پس از اطلاع از تیراندازی، با پلیس تماس گرفت.

سولومون گفت:  

 گزارش‌ها عمیقاً نگران‌کننده بودند، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه اوپن‌اِی‌آی به‌موقع با مجریان قانون تماس نگرفته است.

سخنگوی اوپن‌اِی‌آی در بیانیه‌ای به پلیتیکو این وضعیت را یک تراژدی ویرانگر خواند و گفت:

 این شرکت تمام تلاش خود را برای حمایت از تحقیقات جاری انجام می‌دهد. ما بلافاصله پس از افشای هویت تیرانداز با مجریان قانون تماس گرفتیم و با پلیس سواره‌نظام سلطنتی کانادا (RCMP) برای حمایت از کار مداوم آنها همکاری می‌کنیم. علاوه بر این، رهبران ارشد تیم ما در حال سفر به اتاوا هستند تا حضوری با مقامات دولتی ملاقات کنند تا در مورد رویکرد کلی ما در مورد ایمنی، اقدامات حفاظتی که در نظر گرفته‌ایم و نحوه تلاش مداوم برای تقویت آنها صحبت کنند.

شان فریزر، وزیر دادگستری کانادا، گری آنانداسانگاری، وزیر ایمنی عمومی و مارک میلر، وزیر فرهنگ نیز در این تحقیقات مشارکت دارند.

سولومون گفت: 

من قصد ندارم پیش‌داوری کنم. بدیهی است که نمی‌توانم وارد جزئیات این پرونده شوم، اما این را می‌گویم، ما اطمینان حاصل می‌کنیم که همه گزینه‌ها روی میز است تا از امنیت کانادایی‌ها اطمینان حاصل شود.

دولت لیبرال کانادا پنج سال است که قول لایحه آسیب‌های آنلاین را داده است، اما برای ایجاد تعادل مناسب بین محافظت از کودکان و حفظ آزادی بیان تلاش کرده است. دو نسخه از این لایحه در زمان نخست‌وزیر وقت جاستین ترودو در پارلمان تصویب نشد.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.