about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

پلیس توکیو یک دانش‌آموز ۱۵ ساله دبیرستانی را به اتهام انجام حمله سایبری علیه یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های پخش آنلاین انیمه در ژاپن بازداشت کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به گفته اداره پلیس کلان‌شهری توکیو، این نوجوان که هویتش به دلیل سن پایین اعلام نشده و در یکی از شهرهای اطراف توکیو زندگی می‌کند، از یک آسیب‌پذیری در سرورهای کانال بندای (Bandai Channel)، سرویس اشتراکی پخش انیمه، سوءاستفاده کرده و با ارسال داده‌های جعلی، بیش از ۴۶ هزار اشتراک کاربران را به‌طور غیرقانونی لغو کرده است.

بر اساس اعلام پلیس، این نوجوان پس از تحلیل ترافیک شبکه این سرویس، موفق به شناسایی ضعف امنیتی آن شد و سپس با استفاده از چت جی پی تی (ChatGPT) برنامه‌ای مخرب برای خودکارسازی حملات خود نوشت.

او در نوامبر ۲۰۲۵ داده‌های جعلی را به سرورهای شرکت ارسال کرد که در نتیجه آن هزاران حساب کاربری غیرفعال شد و شرکت ناچار شد برای رفع مشکل، سرویس خود را به‌طور موقت از دسترس خارج کند.

این نوجوان نخستین بار در ماه ژوئن به اتهام ورود غیرمجاز به حساب کاربری یکی دیگر از کاربران این پلتفرم بازداشت شده بود. با ادامه تحقیقات، پلیس او را به حمله گسترده‌تر علیه کانال بندای مرتبط دانست.

به گفته پلیس، متهم اتهامات را پذیرفته و در بازجویی‌ها اعلام کرده است که هیچ خصومت شخصی با شرکت نداشته است.

او همچنین گفته برنامه‌نویسی را به‌صورت خودآموز یاد گرفته و تحلیل ارتباطات شبکه را به‌عنوان یک سرگرمی دنبال می‌کرده است.

شرکت بهره‌بردار کانال بندای پیش‌تر اعلام کرده بود این حمله سایبری باعث شد سرویس این پلتفرم بیش از یک ماه از دسترس خارج شود تا تیم‌های فنی بتوانند سامانه‌ها را بازسازی و خسارت مشترکان را جبران کنند.

این شرکت همچنین هزینه اشتراک کاربران آسیب‌دیده را بازپرداخت کرده است.

پلیس اعلام کرد شرکت پس از شناسایی حملات، دسترسی این نوجوان را مسدود کرد، اما او با تغییر مداوم آدرس آی پی (IP) خود همچنان به انجام لغوهای غیرمجاز حساب‌های کاربری ادامه داد.

این شرکت در نوامبر ۲۰۲۵ موضوع را به پلیس گزارش داد و مأموران با بررسی سوابق ارتباطات اینترنتی موفق شدند هویت مظنون را شناسایی کنند.

کانال بندای متعلق به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرگرمی ژاپن است که مالک و ناشر برخی از مشهورترین مجموعه‌های بازی‌های ویدیویی جهان به شمار می‌رود.

این شرکت پیش‌تر نیز در سال ۲۰۲۲ از وقوع یک حمله سایبری خبر داده بود که در جریان آن احتمال افشای اطلاعات مشتریان پس از دسترسی غیرمجاز به سامانه‌های چند شرکت تابعه آسیایی آن مطرح شد.

مسئولیت آن حمله بعدها توسط گروه باج‌افزاری ای ال پی اچ وی (AlphV) که با نام گربه سیاه یا بلک کت (BlackCat) نیز شناخته می‌شود، بر عهده گرفته شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.