about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان اعلام کرد که بیش از ۲۰۰۰ مظنون جرایم سایبری در سال جاری در این کشور دستگیر شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری (NCCIA) پاکستان امسال ۲۱۹۶ پرونده جرایم سایبری، از جمله حملات باج‌افزاری، کلاهبرداری آنلاین، نقض داده‌ها و جرایم مالی سایبری را بررسی کرد.

این آژانس همچنین ۲۹۰۲ مظنون را بازداشت و 5 شبکه مهم جرایم سایبری سازمان‌یافته را که در سال جاری در داخل و خارج از کشور فعالیت می‌کردند، مختل کرده است.

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان همچنین قصد دارد یک پورتال ملی گزارش جرایم سایبری راه‌اندازی کند تا گزارش‌های شهروندان را ساده‌سازی و یک تیم تحقیقاتی مشترک اختصاصی با بخش‌های کلیدی اقتصادی ایجاد کند.

سخنگوی آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان گفت که به دنبال دستورالعمل‌های سید خرم علی (Syed Khuram Ali)، مدیرکل آژانس، این سازمان به نرخ حل و فصل ۳۶ درصدی پرونده‌ها دست یافته که منجر به ۲۹۰۲ دستگیری و ۷۷۴ پیگرد قانونی موفق شده است. همچنین 5 شبکه بزرگ جرایم سایبری سازمان‌یافته را که در داخل و خارج از کشور فعالیت می‌کردند، مختل کرده است. وی افزود که آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری بیش از ۴۶۱ میلیون روپیه دارایی از قربانیان کلاهبرداری سایبری و مالی بازیابی و ۴۶,۰۵۶ حساب بانکی و کیف پول دیجیتال جعلی را مسدود کرده تا از قربانی شدن بیشتر جلوگیری شود.

همچنین عملیات ویژه‌ای با عنوان عملیات براون (Operation Brown) را با هدف قرار دادن شبکه‌های آنلاین سوءاستفاده از کودکان آغاز کرده که منجر به ۳۵ دستگیری پس از ثبت پرونده‌ها شده است.

سخنگوی آژانس اظهار داشت که پلتفرم‌های پیشرفته اطلاعات سایبری را با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای شناسایی پیشگیرانه تهدیدها به کار گرفته است.

به گفته کارشناسان، بیش از ۳۰۰ افسر اجرای قانون از فرماندهی‌های فدرال و ایالتی را در تکنیک‌های پیشرفته تحقیقات سایبری آموزش داده است.

به عنوان بخشی از همکاری‌های بین‌المللی، این سازمان پاکستانی همکاری با اینترپل را تقویت کرده و میزبان انجمن منطقه‌ای محققان جرایم سایبری بوده و همکاری با 5 کشور همسایه را تقویت کرده است.

او گفت که یک کمپین آگاهی‌بخشی عمومی راه‌اندازی کرده که حدود 2 میلیون شهروند را تحت پوشش قرار داده است. همچنین بیش از ۳۰ توصیه خدمات عمومی در مورد تهدیدات نوظهور مانند فیشینگ، تهدید هویت و کلاهبرداری ارز دیجیتال منتشر کرده است. آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان دارای یک واحد پزشکی قانونی دیجیتال و شواهد، واحد جرایم سایبری مالی، واحد اطلاعات سایبری، واحد حفاظت از کودکان آنلاین و واحد آگاهی و حفاظت عمومی است.

سید خرم علی، مدیر کل آژانس، توضیح داد:

«سال گذشته با عزم راسخ ما برای تعقیب مجرمان سایبری و اجرای عدالت برای قربانیان تعریف شده است. دستاوردهای ما حاصل مهارت و فداکاری محققان ما و رویکرد مشارکتی ما با شرکای داخلی و خارجی است. درحالی‌که ما گام‌های مهمی برداشته‌ایم، هوشیار و متعهد به تکامل تاکتیک‌های خود در برابر چشم‌انداز تهدیدهای در حال تغییر بوده‌ایم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.