about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ژاپن تصویب لایحه امنیت سایبری را به دلیل عدم قطعیت‌های سیاسی و ابهامات موجود به تعویق انداخت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رسانه‌های محلی ژاپن به نقل از منابع دولتی گزارش دادند که دولت این کشور بعید است لایحه امنیت سایبری برنامه‌ریزی شده خود را تا پایان سال جاری به دلیل ابهامات سیاسی پس از انتخابات عمومی اخیر تصویب کند.

خبرگزاری شینهوا اعلام کرد که لایحه پیشنهادی که در ابتدا برای نشست پائیز پارلمان در نظر گرفته شده بود، با هدف تقویت امنیت سایبری ژاپن با ارائه اقدامات «دفاع سایبری فعال»، از جمله نظارت و ایجاد اختلال در تهدیدات سایبری بالقوه برای محافظت از دولت و زیرساخت‌های حیاتی بود.

علیرغم اینکه یک هیئت کارشناسی گزارشی موقت در مورد تقویت امنیت سایبری در ماه اوت سال جاری منتشر کرد، زمانی که فومیو کیشیدا (Fumio Kishida)، نخست وزیر سابق ژاپن، تصمیم گرفت در انتخابات حزب لیبرال دموکرات (LDP) شرکت نکند، پیشرفت متوقف شد.

جانشین کیشیدا، شیگرو ایشیبا (Shigeru Ishiba)، با چالش‌هایی از جمله شکست ائتلاف «Komeito» در انتخابات عمومی 27 اکتبر امسال روبرو شده که موقعیت قانونگذاری ائتلاف را تضعیف کرده است.

خبرگزاری کیودو (Kyodo) به نقل از وزیر دفاع سابق ژاپن گفت که هماهنگی در دولت هنوز وجود ندارد.

حزب لیبرال دموکرات ژاپن قبلاً متعهد شده بود که استانداردهای امنیت سایبری این کشور را با استانداردهای ایالات متحده و کشورهای بزرگ اروپایی افزایش دهد، اما چشم‌انداز سیاسی پس از انتخابات اکنون آینده این لایحه را دچار ابهام کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.