about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

تنها تعداد کمی از خودروسازان می‌توانند به تلاش‌های خود در زمینه هوش مصنوعی ادامه دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، طی یک مطالعه جدید، تنها تعداد انگشت‌شماری از شرکت‌های خودروسازی احتمالاً در سال‌های آینده سرمایه‌گذاری بلندپروازانه در هوش مصنوعی را حفظ خواهند کرد. 

شرکت تحقیقات فناوری گارتنر (Gartner) در گزارش خود در مورد پیش‌بینی‌های سال ۲۰۲۶ برای این بخش اعلام کرد که تا سال ۲۰۲۹، تنها ۵ درصد از خودروسازان، رشد قوی سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی را حفظ خواهند کرد که نسبت به بیش از ۹۵ درصد امروز، کاهش‌یافته است.

انتظار می‌رود تنها خودروسازانی که پایه‌های نرم‌افزاری قوی، رهبری مسلط به فناوری و تمرکز بسیار بلندمدت و مداوم بر هوش مصنوعی دارند، پیشی بگیرند و این امر به طور بالقوه شکاف رقابتی در حوزه هوش مصنوعی را عمیق‌تر می‌کند.

فولکس‌واگن و سایر تولیدکنندگان قدیمی که مدت‌هاست به‌خاطر مهارت‌های مهندسی به‌جای مهارت‌های نرم‌افزاری شناخته می‌شوند، در تلاش‌اند تا با رقبای جدید مبتنی بر فناوری مانند تسلا و BYD رقابت کنند.

پدرو پاچکو، تحلیلگر گارتنر گفت: 

بسیاری از خودروسازان قدیمی در تلاش هستند، اما موانع داخلی و طرز فکرهای قدیمی مانع آنها می‌شود. موفقیت مستلزم آن است که شرکت‌ها به سازمان‌های اولویت دیجیتال تبدیل شوند، موانع داخلی را از بین ببرند و فناوری را در بالاترین سطوح، از جمله خطوط گزارش‌دهی مستقیم رهبران نرم‌افزار به مدیران عامل، در اولویت قرار دهند. شرکتی که در حوزه نرم‌افزاری عالی نباشد، ناگزیر با مشکل مواجه خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.