about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ده‌ها بازیگر اسرائیلی در دام یک ایمیل فیشینگ هکرهای ایرانی برای «آزمون بازیگری» افتادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ، رسانه‌های عبری گزارش دادند که ده‌ها بازیگر اسرائیلی قربانی یک حمله فیشینگ شدند که گفته می‌شود از سوی ایران هدایت شده است. بر اساس بیانیه‌ای از «مدیریت ملی سایبری اسرائیل»، در جریان این حمله، یک صندوق ایمیل هک شد و از آن پیام‌هایی به گیرندگان متعدد فرستاده شد که خود را به‌عنوان دعوت به تست بازیگری برای فیلمی از یک کارگردان مشهور جا زده بودند. در این ایمیل از بازیگران خواسته شده بود علاوه بر ارسال ویدئوهای تست بازیگری، مدارک شخصی همچون کارت شناسایی، گذرنامه و نشانی محل سکونت خود را نیز ارائه دهند. ده‌ها نفر از بازیگران این اطلاعات را ارسال کردند و پس از آن، پیام‌های تهدیدآمیزی دریافت کردند که منبع این اقدام را به ایران نسبت می‌داد.

به گفته مقامات، جمهوری اسلامی ایران پیش‌تر هم تلاش‌های مختلفی برای جذب جاسوس در اسرائیل یا دسترسی به اطلاعات حساس این کشور داشته است.

منبع:

تازه ترین ها
پشتیبانی
1405/05/03 - 18:15- هوش مصنوعي

پشتیبانی غول‌های فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز

انویدیا، مایکروسافت و دیگر غول‌های فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز حمایت کردند.

سرقت
1405/05/03 - 17:46- جرم سایبری

سرقت حساب‌های مایکروسافت 365 از طریق وای‌فای هتل‌ها

هکرها تنظیمات «DNS» در دستگاه‌های وای‌فای هتل‌ها را برای سرقت حساب‌های مایکروسافت ۳۶۵ تغییر دادند.

مشارکت
1405/05/03 - 16:49- آسیا

مشارکت سنگاپور و تایلند در حوزه امنیت سایبری و دیجیتال

اداره پولی سنگاپور و بانک تایلند تفاهم‌نامه‌ای برای مشارکت در زمینه امنیت سایبری و کلاهبرداری دیجیتال امضا کردند.