about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

دفع 10 هزار حمله سایبری در اوکراین

ایلیا ویتیوک، رئیس سرویس امنیت اوکراین در 15 مارس گفت که این سرویس تقریباً 10 هزار حمله سایبری را از زمان آغاز جنگ تمام عیار در سال 2022 دفع کرده است و حملات بیشتری هر روز در حال انجام است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، حملات سایبری به ابزاری رایج تبدیل شده اند که هر دو طرف جنگ روسیه و اوکراین از آن استفاده می کنند.

اوکراین در سال 2023 تحت حدود 4500 حمله سایبری و تعداد مشابهی در سال 2022 قرار گرفت که به معنی 10 تا 15 مورد در روز است.

ویتیوک گفت در مقایسه، تنها 1400 حمله سایبری در سال 2021 ثبت شده است.

به گفته این مقام مسئول، بیشتر اقدامات در مرحله اولیه متوقف شده است.

این مقام سرویس امنیت اوکراین تاکید کرد:

جنگ سایبری موضوعی انتزاعی و مجازی نیست. هر حمله، تلاشی غیرقابل قبول برای آسیب رساندن به دولت و مردم ما است.

به عنوان مثال، ویتوک یک حمله سایبری گسترده علیه ارائه دهنده مخابرات کی یف استار (Kyivstar) در دسامبر 2023 را یاداوری  کرد که در نتیجه آن، مردم در سراسر کشور از قطع اینترنت و شبکه خبر دادند و ضرر شرکت بالغ بر 92.8 میلیون دلار بود.

عملیات سایبری سرویس امنیت اوکراین همچنین به تضعیف توانایی های نظامی روسیه در بحبوحه جنگ جاری کمک می کند.

ویتیوک در ادامه افزود:

ما زنجیره تامین قطعات تسلیحات روسی را مختل می کنیم. یکی از نمونه ها این است که ما قبلاً عرضه سروموتورهای 1600 شاهد (پهپاد) و 4 هزار ریزمدار برای موشک های کروز را مسدود کرده ایم. متخصصان سایبری این سرویس همچنین در خط مقدم برای از کار انداختن سیستم‌های ارتباطی و جنگ الکترونیک روسیه و رهگیری پهپادهای شناسایی کار می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.