about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

Cyber Week 2018: سناریو قیامت سایبری قابل اجتناب است

فرمانده سابق واحد 8200 اسرائیل: نگران از بین رفتن اعتماد به نفس مقامات سایبری و فناوری در مواجهه با حملات سایبری هستم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ناداو زفریر (Nadav Zafrir)، فرمانده سابق واحد 8200 اسرائیل و مدیر فعلی شرکت امنیت سایبری تیم 8 (Team 8)، روز چهارشنبه مورخ 20 ژوئن، در اجلاس سایبرویک 2018، گفت که با وجود اینکه هیچ سیستم غیرقابل هکی وجود ندارد؛ سناریو های جنگ بزرگ سایبری که متخصصان پیش بینی می کنند، قابل اجتناب هستند.

زفریر طی سخنرانی خود در حاشیه اجلاس سایبرویک 2018 در دانشگاه تل آویو ادعا کرد که با وجود هشدار کارشناسان در مورد بدترین حالات احتمالی برای آینده جنگ های سایبری، رویکرد مناسب می تواند بر همه مشکلات امنیتی سیستم ها غلبه کند.

وی در ادامه افزود که نگران از بین رفتن اعتماد به نفس مسئولان امنیت شبکه و فناوری است و اجلاسی مثل سایبرویک، سبب ایجاد فشار و اضطراب در کارشناسان امنیت سایبری می شود. به عقیده وی، در صورت ادامه این روند، بسیاری از توانمندی های بالقوه این متخصصان، از بین خواهد رفت.
زفریر در مورد پیش بینی های اخیر، گفت:

مسئله وقوع سناریوی قیامت سایبری، یک الزام نیست. اگر دولت ها اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و یک دهکده اطلاعاتی در مقیاس جهانی شکل بگیرد، می توانیم مبارزه با مخاطرات سایبری را ادامه دهیم.

کریستوفر کربس (Christopher Krebs)، یکی از مقامات سایبری ارشد وزارت امنیت داخلی آمریکا، نیز، در این مورد گفت:

تمرکز اصلی بر درک مفهوم دیدگاه های مدیریت تهدیدات معطوف بود که این امر سبب یکپارچگی مدیریت انعطاف پذیر تهدیدات موجود می شود.

کربس در ادامه با طرح یک مثال در این مورد گفت که وقتی عملکرد یک پله برقی مختل می شود، می توان همچنان از آن به عنوان یک پله معمولی استفاده کرد. به عبارت دیگر، در صورتی که یک جزء از سیستم در عملکرد خود با شکست مواجه شود نیز، کل سیستم در بسیاری از موارد می تواند بدون نقص و کاستی به عملکرد اصلی خود ادامه دهد. بدین ترتیب، به مرور می توان همه کشور ها را در مقابل حملات سایبری مقاوم کرد.
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.