about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

Cyber Week 2018: ترامپ اسرائیل را به جنگ نزدیک می کند

بحث در مورد مسئله ایران و چالش های رابطه این کشور با غرب، از محورهای اصلی اجلاس سایبرویک 2018 به شمار می رود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آموس یالدین (Amos Yadlin)، از مقامات امنیتی سابق ارتش رژیم صهیونیستی، طی اظهار نظری در روز یکشنبه گفت:

سیاست ورزی های خارجی اخیر رئیس جمهور امریکا، دونالد ترامپ، احتمال آغاز تلاش ایران برای ساخت بمب اتم را قوت بخشیده و اسرائیل را به جنگی بزرگ، نزدیک کرده است.

یالدین که روز یکشنبه مورخ 17 ژوئن، در کنفرانس دانشگاه تل آویو در مورد نقش چالش های سایبری برای امنیت ملی این رژیم، سخنرانی می کرد، گفت که مذاکرات کره شمالی با آمریکا و خروج کاخ سفید از توافق هسته ای با ایران، می تواند سبب تشویق ایران به تداوم غنی سازی اورانیوم و تلاش این کشور برای ساخت بمب اتم، شود.

وی در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به افزایش فشار ناشی از تحریم ها بر ایران، گفت:

ما نمی دانیم که آیا تحریم های جدید به اندازه سال 2013 موثر هستند یا خیر. اگر این تحریم ها به حد کافی موثر نباشند، موفقیتی برای آمریکا حاصل نخواهد شد. با توجه به شناختی که از ایران دارم، آن ها راه خود را تغییر خواهند داد و غنی سازی را از سر خواهند گرفته، مشغول ساخت بمب اتم می شوند.

به عقیده این نیروی امنیتی بازنشسته، ترامپ فرمان حمله مستقیم به ایران نخواهد داد؛ زیرا نتایج چنین اقدامی گریبان اسرائیل را خواهد گرفت و این اقدام چندان هوشمندانه نیست.

جوزف لیبرمن (Joseph Lieberman)، سناتور سابق آمریکایی نیز که از حاضران این نشست بود، در مورد امکان تلاش ایران برای ساخت بمب اتم، مدعی شد که با خروج شرکت های بزرگی چون پژو، بوئینگ و توتال از ایران، تحریم ها کاملا کارساز خواهد بود.

وی در ادامه نسبت به نقش انگیزشی تحریم ها برای مردم ایران در راستای حرکت به سوی تغییر رژیم سیاسی ایران، ابراز امیدواری کرد.

لیبرمن در این مورد گفت:

ایران به هیچ وجه انتظارخروج ترامپ از برجام را نداشت و سخنان ترامپ را در این مورد تنها وعده های مبارزات انتخاباتی می دانست. حال اگر ایران از ان‌پی‌تی خارج شود، به هیچ وجه نمی توان واکنش ترامپ را پیش بینی کرد.

این سناتور سابق سنای آمریکا، اقدام نظامی علیه ایران یا چراغ سبز انجام این اقدام به اسرائیل یا سایر متحدان منطقه ای این کشور را بهترین راه حل دانست.

دیوید پترائوس (David Petraeus)، رئیس بازنشسته سازمان سیا نیز، در این مورد گفت:

من از خروج آمریکا از توافق هسته ای خوشحال هستم. این امر، فشار موجود بر برنامه هسته ای، روند ساخت موشک و فعالیت های منطقه ای ایران را دو چندان می کند.

پترائوس در مورد تهدیدات سایبری موجود برای امنیت ملی آمریکا نیز، گفت:

اقدام عملیاتی در این دامنه تازه، به دلیل ایجاد امکان هک سامانه های جی‌پی‌اس، کنترل و فرماندهی و نفوذ به سیستم های اطلاعاتی، بسیار حائز اهمیت است. بی شک جنگ های آینده، ترکیبی از درگیری های زمینی، هوایی، دریایی و سایبری خواهد بود.

وی تمرکز بر امنیت زیرساخت های حیاتی را به دولت دونالد ترامپ توصیه کرد و بزرگترین نگرانی خود را ایده بهره‌گیری از تسلیحات مخرب سایبری در حمله به زیرساخت ها دانست. 

ژنرال پترائوس، برای مقابله با این دست تهدیدات، پیشنهاد تاسیس یک مرکز جدید امنیت سایبری برای تمرکز حداکثری بر مسئله امنیت زیرساخت های حیاتی را مطرح کرد.
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.