about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رگولاتور سایبری چین پیش نویس قوانینی را منتشر کرد که نظارت بر سرویس‌های هوش مصنوعی که جهت شبیه سازی شخصیت‌های انسان و تعامل احساسی با کاربران ساخته شده اند را سخت‌تر می‌کند.

به گزارش کاگروه فناوری اطلاعاا سایبربان ؛ به نقل از رویترز، این اقدام نشان دهنده تلاش دولت چین برای شکل دادن سریع هوش مصنوعی مخصوص مصرف کنندگان با استفاده از الزامات ایمنی و اخلاقی است. قوانین پیشنهادی برای تمام محصولات و سرویس‌های هوش مصنوعی که برای عموم مردم چین عرضه می‌شوند و ویژگی‌های شخصیتی انسانی و سبک ارتباطات انسانی را شبیه سازی می کنند و از سوی دیگر از طریق متن، عکس، صوت، ویدئو یا ابزارهای دیگر با کاربران به طور احساسی تعامل می‌کنند، اجرا خواهد شد.

پیش نویس قوانین نشان دهنده رویکرد رگولاتوری است که تهیه کنندگان را وادار می‌کند درباره استفاده بیش از حد به کاربران هشدار دهند و هنگامی که نشانگان اعتیاد در آنها پدیدار می‌شود، مداخله انجام دهند.

طبق این الزامات پیشنهادی تهیه کنندگان سرویس مسئولیت ایمنی را از طریق چرخه عمر محصول و ایجاد سیستم‌هایی برای بررسی الگوریتم‌ها، امنیت داده و حفاظت از داده‌های خصوصی را برعهده خواهند داشت.

دیگر هدف این قوانین ریسک‌های روانشناختی احتمالی است. تهیه کنندگان ملزم هستند وضعیت سلامتی کاربر را شناسایی و احساسات وی را ارزیابی کنند. همچنین آنها باید سطح وابستگی افراد به سرویس را نیز بسنجد. اگر مشخص شود کاربران احساسات شدیدی یا رفتار اعتیادآور دارند، تهیه کنندگان باید اقدامات لازم برای دخالت را انجام دهند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تکذیب
1405/04/12 - 00:47- جرم سایبری

تکذیب ادعای حمله سایبری به بوئینگ

شرکت بوئینگ گزارش‌ها درباره وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را رد و اعلام کرد اختلال گسترده‌ای که برخی سامانه‌ها و برنامه‌های رایانه‌ای این شرکت را تحت تأثیر قرار داد، ناشی از یک نقص فنی بوده و هیچ نشانه‌ای از حمله سایبری وجود ندارد.

بحران
1405/04/12 - 00:38- آمریکا

بحران در توافق انتقال داده آمریکا با اتحادیه اروپا

رأی اخیر دیوان عالی آمریکا درباره اختیارات رئیس‌جمهور در برکناری اعضای نهادهای مستقل، آینده توافق انتقال داده میان اتحادیه اروپا و آمریکا را با ابهام جدی روبه‌رو کرده است.

استرداد
1405/04/12 - 00:33- آمریکا

استرداد عضو ۱۹ ساله گروه هکری اسکترد اسپایدر به آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک جوان ۱۹ ساله دارای تابعیت دوگانه آمریکا و استونی که به عضویت در گروه هکری اسکترد اسپایدر متهم است، از فنلاند به ایالات متحده مسترد شده تا با اتهامات مرتبط با حملات سایبری، نفوذ غیرمجاز و کلاهبرداری روبه‌رو شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.