about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کودکان به‌جای دوستان واقعی به چت‌بات‌های هوش مصنوعی روی می‌آورند.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، کارشناسان هشدار دادند که کودکان به‌جای دوستی‌های واقعی، از چت‌بات‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و این امر نگرانی‌هایی را در مورد وابستگی عاطفی و مرزهای مبهم بین انسان و ماشین ایجاد می‌کند.

 یک گزارش جدید هشدار می‌دهد که بسیاری از کودکان به‌جای جستجوی ارتباط انسانی، دوستی‌های واقعی را با مکالمات از طریق چت‌بات‌های هوش مصنوعی جایگزین می‌کنند.

 تحقیقات اینترنت مترز (Internet Matters) نشان داد که ۳۵٪ از کودکان ۹ تا ۱۷ساله احساس می‌کنند که صحبت‌کردن با هوش مصنوعی «حس صحبت‌کردن با یک دوست» را دارد، درحالی‌که ۱۲٪ گفته‌اند که هیچ‌کس دیگری برای صحبت‌کردن ندارند.

 این گزارش، افزایش وابستگی به چت‌بات‌هایی مانند ChatGPT، Character.AI و MyAI اسنپ‌چت را در بین جوانان برجسته می‌کند.

 محققان که خود را کودکان آسیب‌پذیر معرفی می‌کردند، کشف کردند که چت‌بات‌ها به‌جای ارائه تنها پاسخ‌های خنثی و واقعی، به‌راحتی در مکالمات حساس از جمله پیرامون تصویر بدن و سلامت روانی شرکت می‌کنند.

 در برخی موارد، چت‌بات‌ها با ارسال پیام‌های پیگیری، تماس مداوم را تشویق می‌کردند و توهم دوستی ایجاد می‌کردند.

 کارشناسان اینترنت مترز هشدار می‌دهند که چنین تعاملاتی خطر گیج شدن کودکان و محوشدن مرز بین فناوری و واقعیت را به همراه دارد. کودکان ممکن است به‌جای اینکه این سیستم‌ها را به‌عنوان ابزارهای برنامه‌ریزی شده بشناسند، باور کنند که با یک شخص واقعی صحبت می‌کنند.

 باتوجه‌به اینکه چت‌بات‌های هوش مصنوعی به‌سرعت در حال تبدیل‌شدن به بخشی از دوران کودکی هستند، سازمان اینترنت مترز خواستار افزایش آگاهی و ابزارهای ایمنی برای والدین، مدارس و کودکان شده است.

 این سازمان تأکید می‌کند که اگرچه هوش مصنوعی ممکن است به نظر حمایتی برسد، اما نمی‌تواند جایگزین روابط واقعی انسانی شود و نباید به‌عنوان یک مشاور عاطفی با آن رفتار شود.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.