about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گروه هکری «نصیر» از نفوذ موفقیت‌آمیز به سامانه‌های شرکت «دبی پترولیوم» و سرقت ۴۱۳ گیگابایت اطلاعات طبقه‌بندی‌شده خبر داد.

این اطلاعات شامل نقشه‌های دقیق زیرساخت‌های راهبردی، خطوط لوله اصلی، مراکز تقویت فشار و نقاط حساسی مانند «قلب واحد» و راکتورها است.

به گفته این گروه، داده‌های مذکور در اختیار هسته‌های عملیاتی مقاومت قرار گرفته تا برای حملات دقیق موشکی و پهپادی علیه تأسیسات نفتی دبی پترولیوم و زیرساخت‌های وابسته استفاده شود.

هکرهای نصیر در پیامی به کشورهای حاشیه خلیج فارس تأکید کرده‌اند که آمریکا نه تنها حافظ امنیت آن‌ها نیست، بلکه دشمن مشترک مسلمانان است و خواستار خروج نیروهای آمریکایی از منطقه و پیوستن به جبهه مقاومت شده‌اند
 

منبع:

تازه ترین ها
دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.

مشارکت
1405/05/10 - 20:01- آسیا

مشارکت شورای امنیت سایبری امارات با فناوری‌های ریلیان

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با شرکت فناوری‌های ریلیان با هدف حفاظت از دارایی‌های حیاتی دیجیتال و فیزیکی همکاری کرد.