about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نامزد ریاست مخابرات آمریکا اعلام کرد که بودجه دولتی اینترنت را به نفع ایلان ماسک اجرا نخواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، نامزد دولت ترامپ برای نظارت بر یک بودجه دولتی ۴۲ میلیارددلاری جهت احداث اینترنت پهن باند پرسرعت به مناطق محروم یا کم‌برخوردار ایالات متحده اعلام کرد که این برنامه را به نفع ایلان ماسک، مالک استارلینک اجرا نخواهد کرد.

دموکرات‌ها پیشنهاد داده‌اند که ماسک، میلیاردر و مشاور نزدیک رئیس‌جمهور دونالد ترامپ، می‌تواند با حذف اولویت برنامه برای فیبر و تقویت خدمات ماهواره‌ای، تا 20 میلیارد دلار از این بودجه را دریافت کند.

آریل راث که برای ریاست اداره ملی مخابرات و اطلاعات وزارت بازرگانی نامزد شده است، در جلسه استماع سنا گفت:

این برنامه را به نفع مردم آمریکا پیش خواهم برد، نه هیچ فرد یا شرکتی.

سناتور آمریکایی، اد مارکی، دموکرات اهل ماساچوست، گفت:

برنامه فیبر را ترجیح می‌دهم، زیرا ارزان‌تر است و  از شما می‌خواهم که با اعطای این بودجه به ایلان ماسک مخالفت کنید.

جمهوری‌خواهان از این برنامه انتقاد کرده‌اند؛ زیرا در سال 2021 تصویب شده و هنوز هیچ آمریکایی به اینترنت متصل نشده است.

مارکی اظهار داشت که این برنامه خدمات ماهواره‌ای را حذف نمی‌کند؛ بلکه آن را به مناطقی که فیبر بسیار گران است محدود می‌کند.

تد کروز، رئیس کمیته سنا که یک جمهوری‌خواه اهل تگزاس است، اظهار کرد که دولت بایدن ماسک را به دلایل سیاسی در لیست سیاه قرار داده است.

تا به امروز، سه ایالت با پیشنهاد نهایی خود موافقت کرده‌اند، چهار ایالت انتخاب ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی خود را تکمیل کرده‌اند و ۳۰ ایالت در میانه دور اجرای برنامه هستند.

دموکرات‌ها یادآور شدند که دولت ترامپ از زمان روی کار آمدن مجدد در ماه ژانویه، برنامه‌های دولتی را در این روند به‌پیش نبرده است.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.