about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

شرکت‌های بزرگ فناوری و خودروسازی آخرین نوآوری خود را در نمایشگاه فناوری سی‌ای‌اس آمریکا به نمایش می‌گذارند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، شرکت‌های بزرگ فناوری و خودروسازی آخرین نوآوری خود را در نمایشگاه تجاری سی‌ای‌اس (CES)در لاس‌وگاس هفته آینده به نمایش می‌گذارند.

 این نمایشگاه یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی تولیدکنندگان، تحلیلگران و تأمین‌کنندگان در ایالات متحده آمریکا است و چند روز قبل از مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب دونالد ترامپ که متعهد شده است تعرفه‌های زیادی بر واردات از کانادا، مکزیک، چین و دیگر شرکای تجاری ایالات متحده اعمال کند، برگزار می‌شود.

 این امر نگرانی‌هایی را در مورد هزینه‌های مازاد برای مشاغل و همچنین مصرف‌کنندگان ایجاد کرده است.

 نمایشگاه CES 2025 که قبلاً به‌عنوان نمایشگاه الکترونیک مصرفی شناخته می‌شد، از ۷ تا ۱۰ ژانویه برگزار می‌شود و محصولاتی از فناوری جدید خودرو گرفته تا پهپادهای پیشرفته و تجهیزات هوش مصنوعی در آن معرفی می‌شود.

 یکی از نکات برجسته نمایشگاه امسال، سخنرانی جنسن هوانگ، مدیرعامل مشهور انویدیا، غول تراشه‌های هوش مصنوعی است.

 درحالی‌که هوش مصنوعی همچنان کلیدواژه اصلی نمایشگاه خواهد بود، موضوع تعرفه‌ها در جلسات سیاست‌گذاری، کنفرانس‌های مطبوعاتی و در حاشیه موردتوجه قرار خواهد گرفت.

 علاوه بر تعرفه‌ها، ترامپ گفته است که قصد دارد سیاست‌هایی را که به‌منظور ترویج پذیرش خودروهای الکتریکی است، لغو کند.

 از جمله سخنرانان در این نمایشگاه می‌توان به اد باستیان، مدیرعامل شرکت هواپیمایی دلتا، مارتین لوندستت، مدیرعامل گروه ولوو، یوکی کوسومی، مدیرعامل پاناسونیک و لیندا یاکارینو، مدیرعامل شرکت ایکس اشاره کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.