about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نمایندگان بانک های مرکزی و ناظران بازار مالی کشورهای بریکس از جمله اعضای جدید آن، اولین نشست کانال امنیت اطلاعات سریع بریکس را برگزار کردند.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، توجه ویژه ای به برگزاری اولین مانور مشترک امنیت سایبری فرامرزی که به بررسی آمادگی عملیاتی بانک های مرکزی بریکس برای پاسخ به حملات رایانه ای فرامرزی کمک می کند، معطوف شده است.

این دستور کار شامل تبادل اطلاعات در مورد حملات رایانه ای و تهدیدات سایبری، نیاز به به روز رسانی فهرست مقررات بریکس در مورد امنیت سایبری و همچنین جنبه های خاصی از عملکرد سیستم های داخلی برای تضمین حفاظت از بانک ها و موسسات مالی بود.

شرکت کنندگان در جلسه تصمیم گرفتند به انتشار بولتن هایی از بهترین شیوه های کشورهای بریکس (BRICS) در زمینه امنیت اطلاعات در بخش مالی ادامه دهند.

کانال بریکس، یک پلتفرم تخصصی بخش‌های امنیت اطلاعات بانک‌های مرکزی و تیم‌های پاسخگویی به حوادث امنیت سایبری کشورهای آن است.

این کانال سه تا چهار جلسه در سال برگزار می کند و تعامل را در چهار زمینه کلیدی حفظ می کند: پیشگیری، شناسایی، پاسخ و بهبودی.

نشست بعدی کشورهای بریکس به صورت آنلاین در سه ماهه دوم سال 2024 برگزار خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.