about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت ترامپ در حال بررسی قانونی مربوط به دوران بایدن است که دسترسی جهانی به تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی ساخت آمریکا را محدود می‌کند و مذاکراتی برای حذف سیستم طبقه‌بندی‌شده فعلی که صادرات تراشه‌ها را کنترل می‌کند، در حال انجام است.

 قانون موجود که با عنوان «چارچوب انتشار هوش مصنوعی» شناخته می‌شود، در ژانویه توسط وزارت بازرگانی ایالات متحده معرفی شد و قرار است از ۱۵ مه اجرایی شود.

 این قانون جهان را به سه گروه تقسیم می‌کند: متحدان مورد اعتماد (مانند اتحادیه اروپا و تایوان) با دسترسی نامحدود، کشورهای رده ۲ با سهمیه تراشه و کشورهای محدود مانند چین، روسیه، ایران و کره شمالی.

 از دیگر تغییرات احتمالی می‌توان به سخت‌تر شدن آستانه صادرات اشاره کرد: طبق قوانین فعلی، سفارش‌های زیر ۱۷۰۰ تراشه انویدیا 100 H تنها نیاز به اطلاع‌رسانی دارند، نه مجوز. پیشنهاد جدید می‌تواند این میزان را به حدود ۵۰۰ تراشه کاهش دهد.

 حامیان این تغییر استدلال می‌کنند که این کار قدرت چانه‌زنی آمریکا را افزایش می‌دهد و اجرای آن را ساده می‌کند. بااین‌حال، منتقدان هشدار می‌دهند که کنارگذاشتن سیستم رده‌بندی ممکن است انطباق را پیچیده کرده و کشورها را به سمت جایگزین‌های تراشه چینی سوق دهد.

 شرکت‌های فناوری مانند اوراکل و انویدیا، به همراه چندین قانون‌گذار آمریکایی، از چارچوب فعلی انتقاد کرده‌اند و گفته‌اند که این امر به رقابت‌پذیری آمریکا آسیب می‌رساند و خریداران بین‌المللی را به سمت جایگزین‌های ارزان‌تر و بدون نظارت چینی سوق می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.