about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دو مرد چینی به اتهام قاچاق تراشه‌های انویدیا به چین توسط آمریکا بازداشت شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که دو مرد چینی به اتهام قاچاق تراشه‌های انویدیا (H100  ) و (H200) به چین بازداشت شده‌اند. 

این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به انویدیا چراغ‌سبز نشان داده تا تراشه‌های (H200) خود را به پکن صادر کند.

به گفته وزارت دادگستری، دادستان‌ها ادعا می‌کنند که فانیو گونگ، ۴۳ساله، شهروند چینی ساکن نیویورک و بنلین یوان، ۵۸ساله، شهروند کانادایی اهل چین، به طور مستقل با کارمندان یک شرکت لجستیک مستقر در هنگ‌کنگ و یک شرکت فناوری هوش مصنوعی مستقر در چین برای دورزدن کنترل‌های صادراتی ایالات متحده تبانی کرده‌اند.

در اسناد دادگاه، دادستان‌ها گفتند که گونگ و همدستان او تراشه‌های انویدیا را از طریق خریداران و واسطه‌های غیرواقعی به دست آورده و به‌دروغ ادعا کرده‌اند که این کالاها برای مشتریان آمریکایی یا مشتریانی در کشورهای ثالث مانند تایوان و تایلند است.

طبق شکایت کیفری، تراشه‌ها به چندین انبار در ایالات متحده ارسال شده‌اند، جایی که افراد برچسب‌های انویدیا را برداشته و برچسب‌هایی با نام شرکتی که دادستان‌ها معتقدند یک شرکت جعلی است، الصاق کرده‌اند. طبق این شکایت، تراشه‌ها سپس برای صادرات آماده شده‌اند.

در شکایتی جداگانه، دادستان‌ها گفتند که یوان به استخدام و سازماندهی افرادی برای بازرسی تراشه‌های دارای برچسب اشتباه از طرف شرکت لجستیک هنگ‌کنگی کمک کرده است.

ظاهراً یوان موافقت کرده است که بازرسان را هدایت کند تا نگویند مقصد کالاها چین بوده است. او همچنین مذاکراتی را برای ایجاد داستانی که شرکتش بتواند از آن برای آزادسازی تراشه‌ها و سایر تجهیزات پس از توقیف توسط مقامات فدرال استفاده کند، هدایت کرده است.

طبق اسناد دادگاه، دادستان‌ها تخمین می‌زنند که این طرح حداقل از نوامبر 2023 در حال اجرا بوده است.

سخنگوی سفارت چین در واشنگتن گفت: 

دولت چین از شهروندان چینی در خارج از کشور می‌خواهد که به‌شدت از قوانین و مقررات محلی پیروی کنند، درعین‌حال از نظر قانونی از حقوق و منافع مشروع شهروندان چینی در خارج از کشور نیز محافظت می‌کند.

به گفته وزارت دادگستری، مرد دیگری به نام آلن هائو هسو، ۴۳ساله و شرکتش در ماه اکتبر به جرم قاچاق و فعالیت‌های صادراتی غیرقانونی به‌عنوان بخشی از این طرح اعتراف کردند.

این وزارتخانه اعلام کرد که هسو و شرکتش بیش از ۵۰ میلیون دلار از چین برای تأمین مالی این عملیات که حداقل ۱۶۰ میلیون دلار تراشه‌های انویدیا با کنترل صادرات را صادر و تلاش برای صادرات آنها را انجام داده بود، دریافت کردند.

نیکلاس جی. گنجی، دادستان ایالات متحده در ناحیه جنوبی تگزاس طی بیانیه‌ای گفت:

 عملیات دروازه‌بان، یک شبکه قاچاق پیچیده را افشا کرده است که با انتقال فناوری هوش مصنوعی پیشرفته به کسانی که از آن علیه منافع آمریکا استفاده می‌کنند، امنیت کشور ما را تهدید می‌کند.

سخنگوی انویدیا با بیان اینکه فروش محصولات نسل قدیمی‌تر در بازار ثانویه منوط به امنیت و بررسی دقیق است، گفت: 

درحالی‌که میلیون‌ها پردازنده گرافیکی کنترل‌شده در مشاغل، خانه‌ها و مدارس در حال استفاده هستند، ما به همکاری با دولت و مشتریان خود ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که قاچاق رخ نمی‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.