about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مسکو یک دانشمند مظنون به انجام حملات منع سرویس توزیع شده علیه روسیه از طرف سازمان اطلاعات اوکراین را بازداشت کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) یک پرونده جنایی علیه دانشمندی در مسکو، مظنون به انجام حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) از طرف سازمان اطلاعات اوکراین، باز کرده است.

مظنون، یک فیزیکدان که توسط رسانه‌های محلی به عنوان آرتم خوروشیلوف 33 ساله شناسایی شده، به خیانت متهم شده و اگر مجرم شناخته شود، ممکن است به حبس ابد محکوم شود. سرویس امنیتی روسیه عنوان کرد که مظنون به اتهاماتش اعتراف کرده است.

براساس گزارش‌های رسانه‌ها، ظاهراً این دانشمند با نمایندگان سرویس‌های ویژه اوکراین تماس گرفته و متعاقباً به او دستور داده شده تا حملات منع سرویس توزیع شده را علیه زیرساخت‌های حیاتی روسیه انجام دهد و اطلاعات مربوط به پرسنل نظامی روسیه و جابه‌جایی تجهیزات نظامی را جمع‌آوری کند.

سرویس امنیت فدرال روسیه همچنین اعلام کرد که مظنون به طور مرتب پول و ارز دیجیتال را به حساب‌های وجوه ثبت شده در اوکراین به منظور خرید سلاح و تجهیزات نظامی برای نیروهای مسلح اوکراین منتقل می‌کرده است.

اگرچه اطلاعات مربوط به دستگیری این دانشمند در این هفته علنی شد، اما به احتمال زیاد وی مدتی پیش بازداشت شده است، زیرا فیلم دستگیری منتشر شده توسط رسانه‌های محلی در زمستان و در شهری پوشیده از برف فیلمبرداری شده است.

در این ویدئو، چند نفر با لباس‌های غیرنظامی، با چهره‌های تار، دیده می‌شوند که مردی را به داخل جاده‌ای برفی هل می‌دهند و در نهایت او را به داخل اتوبوس می‌برند. به گفته سرویس امنیت فدرال روسیه، مظنون در حال حاضر در یک بازداشتگاه پیش از محاکمه نگهداری می‌شود.

این اولین بار نیست که اطلاعات روسیه ساکنان محلی مظنون به کمک به اوکراین را بازداشت می‌کند. در ماه ژوئیه سال جاری، یک دانشجوی روسی به دلیل انتقال محل استقرار نیروهای روسی به سرویس امنیتی اوکراین (SBU) مجرم شناخته و به 5 سال در یک مستعمره با حداکثر امنیت محکوم شد.

در ماه اکتبر گذشته نیز 2 شهروند روسی در سیبری به اتهام انجام حملات سایبری علیه شبکه‌های روسیه از طرف اوکراین بازداشت شدند. اگر مجرم شناخته شوند، ممکن است به اتهام خیانت به 20 سال زندان محکوم شوند.

سال گذشته، 3 نفر از ساکنان شهر روستوف-آن-دون روسیه به دلیل انجام حملات منع سرویس توزیع شده علیه سایت‌های این کشور به زندان یا جریمه محکوم شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.