about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات "تهیه سنجه های دقیق و شاخص های دارای قابلیت راستی آزمایی برای ارزیابی اقتصاد دیجیتال" را اولویت اصلی این بخش عنوان کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، «سید ستار هاشمی» در چهل و هفتمین نشست "کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال"، نظام اقتصاد دیجیتال را نیازمند تجدیدنظر دانست و تاکید کرد: باید توجه کنیم، اعداد و ارقامی که در این اسناد اعلام می شود، امکان تحقق داشته باشند که در غیر این صورت، سرمایه اجتماعی در جامعه از بین می رود.

وی، پاسخ به این سوال مهم را که «وضعیت امروز ما چیست و چگونه می خواهیم به اهداف خود برسیم؟» مقدم بر بررسی نظام اقتصاد دیجیتال توصیف کرد و افزود: نبود سنجه ها، اعداد و ارقام مشترک، مسئله ای جدی و بنیادین در این حوزه است؛ بنابراین باید ادبیات، شاخص ها و سنجه های مشترک با قابلیت راستی آزمایی در دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال قرار گیرد.

وزیر ارتباطات در ادامه خطاب به اعضای کمیسیون تاکید کرد: سند «نظام اقتصاد دیجیتال» باید به گونه ای تدوین شود که بیشتر به واقعیت نزدیک باشد و امکان تحقق آن وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد که در تدوین سند، باید بخش خدمات در کنار بخش زیرساخت مدنظر قرار گیرد؛ چرا که موضوعات مربوط به زیرساخت و خدمات، آنچنان درهم تنیدگی دارند که امکان جداسازی آنها وجود ندارد و در صورت جدا کردن آن، کار ناقص می ماند.

وزیر ارتباطات ادامه داد: اگر تمام این مسائل در یک زیست بوم دیده نشود، در ادامه کار به چالش های اجرایی مواجه می شویم.

موضوع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.