about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رژیم صهیونیستی با برگزاری یک رزمایش امنیت سایبری سراسری، سیستم بانکی خود را آزمایش کرد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ اداره نظارت بر بانکداری رژیم صهیونیستی یک رزمایش سایبری سراسری برگزار و سیستم مالی این رژیم را در برابر حملات سایبری بزرگ آزمایش کرد. همه نهادهای بانکی تحت نظارت، در کنار اداره ملی سایبری و مرکز تداوم مالی در وزارت دارایی رژیم صهیونیستی، در این رزمایش شرکت داشتند.

این رزمایش، حوادث سایبری رو به افزایش، از جمله حملات به زنجیره‌های تأمین، فروشندگان شخص ثالث و سناریوهایی شامل استفاده احتمالی مهاجمان از هوش مصنوعی را شبیه‌سازی کرد. مدیران دفاع سایبری، مدیران ارشد اطلاعات و مدیران ارشد ریسک در بحث‌هایی برای آزمایش هماهنگی و تصمیم‌گیری تحت فشار شرکت کردند.

سرپرست بانک‌های رژیم صهیونیستی گفت:

«انجام رزمایش‌های سایبری یکی از ابزارهای متعددی است که توسط نظارت بانکی برای بهبود آمادگی سیستم بانکی برای مقابله با رویدادهای سایبری استفاده می‌شود. جلوگیری کامل از تحقق ریسک سایبری امکان‌پذیر نیست، اما ما تلاش می‌کنیم تا اطمینان حاصل شود که همه طرف‌های ذیربط هنگام وقوع یک رویداد، به سرعت و به طور مؤثر عمل می‌کنند تا ثبات سیستم و اعتماد عمومی حفظ شود.»

مقامات صهیونیستی تأکید کردند که هیچ سیستمی نمی‌تواند پیشگیری کامل از حملات سایبری را تضمین کند. هدف از این رزمایش تقویت فرآیندهای بازیابی و تضمین تداوم خدمات بانکی در صورت وقوع حادثه بود.

سرپرست خاطرنشان کرد:

«تعهد و مشارکت گسترده در این رزمایش، نشان‌دهنده سطح بالای همکاری و زیرساخت موجود برای تاب‌آوری شرکت‌های بانکی و شرکت‌های کارت اعتباری در اسرائیل است. چنین رزمایش‌هایی باید به صورت دوره‌ای برگزار شوند.»

کارشناسان امنیت سایبری اسرائیلی معتقدند که رزمایش‌هایی از این دست به مؤسسات اجازه می‌دهد نقاط ضعف را شناسایی کنند، ارتباطات را بهبود بخشند و رویه‌های بازیابی را اصلاح کنند. این رزمایش در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی در مورد پیچیدگی و فراوانی حملات به سیستم‌های مالی برگزار شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.