about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت کوانتومی در راه است

محققان مستقل پژوهش هایی در انستیتوهای ۳ کشور مختلف انجام و نشان داده اند ارسال بیت های کوانتومی در یک کابل نوری در مسافت طولانی امکانپذیر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، رایانش کوانتومی هنوز در حال توسعه است اما محققان سراسر جهان مشغول ساخت اینترنت کوانتومی هستند.

در حالیکه شرکت های بزرگ صنعت فناوری سعی دارند رایانه های کوانتومی قدرتمند بسازند، فرایند گذر از سیستم دوتایی به کوانتومی فقط با ارتباط اینترنتی معتبر جهت انتقال داده تکمیل می شود. برخلاف بیت های دوتایی که به شکل سیگنال های نور داخل فیبر کابل نوری جابه جا می شوند، کیوبیت ها یا بیت های کوانتومی بسیار ظریف هستند و حتی تلاش برای خوانش آنها وضعیت شان را تغییر می دهد.

از آنجا که سیگنال های نوری را نمی توان ارتقا داد، بنابراین قابل انتقال در مسافت های طولانی نیستند و در نتیجه برای چنین فرایندی مناسب نیستند. با این وجود برای ارتقای سریع اینترنت کوانتومی باید از شبکه فعلی کابل های نوری استفاده کرد.

محققان در هلند، چین و آمریکا به طور جداگانه نشان داده اند چگونه می توان کیوبیت ها را در حافظه کوانتومی ذخیره و در شبکه فیبر نوری منتقل کرد.

رونالد هانسون و همکارانش در دانشگاه فناوری دلفت هلند کیوبیت ها را با الکترون اتم های نیتروژن و وضعیت هسته ای اتم های کربن کریستال‌های کوچک الماسی که آنها را در خود جای داده بود، رمزگذاری کردند.

یک فیبر نوری در مسافت ۲۵ مایل از دانشگاه تا آزمایشگاه دیگری در شهر هاگ کشیده شد تا ارتباطی با اتم های نیترون داخل کریستال های الماس مشابه ایجاد کند.

در دانشگاه علم و فناوری چین ، کیوبیت ها در ابری از اتم های روبیدیم رمزگذاری شدند. وضعیت کوانتوم با استفاده از یک فوتون ایجاد شد و محققان در ۳ آزمایشگاه جداگانه با فاصله ۶ ماه از یکدیگر شاهد بودند.

در آمریکا میخاییل لوکین در دانشگاه هاروارد از دستگاه های مبتنی برالماس با اتم های سیلیکون در آنها و همچنین وضعیت های کوانتومی را در الکترون ها و هسته ها استفاده کرد. دستگاه هایی برای نشان دادن درهم تنیدگی در ۲ گره حافظه کوانتومی استفاده شدند که به وسیله یک فیبرنوری به مسافت ۳۵ کیلومتر از هم جدا شده بودند. به این ترتیب رکوردی برای ذخیره، پردازش و حرکت اطلاعات کوانتومی ثبت شد.

روش محققان چینی و هلندی نیازمند آن بود که فوتون ها در ساعتی دقیق به سرور برسند. اما روش محققان آمریکایی ساده تر اجرا می شود.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.

کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.