about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایلان ماسک اعلام کرد که اقدامات انجام شده برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز روسیه از استارلینک مؤثر بوده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، ایلان ماسک اعلام کرد، اقداماتی که اسپیس‌ایکس برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز روسیه از استارلینک انجام داده، مؤثر بوده است.

ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس طی پستی در رسانه اجتماعی ایکس گفت: 

به نظر می‌رسد گام‌هایی که ما برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز روسیه از استارلینک برداشتیم، مؤثر بوده است. اگر نیاز به اقدامات بیشتری است، به ما اطلاع دهید.

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع اوکراین، گفت:

 اوکراین با اسپیس ایکس همکاری می‌کند تا مانع از هدایت پهپادهای روسیه با استفاده از سیستم اینترنتی استارلینک شود.

این اقدام ماسک پس از آن صورت گرفت که کیف اعلام کرد، سامانه استارلینک را در پهپادهای دوربرد مورداستفاده در حملات روسیه ردیابی کرده است.

فدوروف در رسانه اجتماعی ایکس گفت: 

فناوری غربی باید به‌جای استفاده برای تروریسم و نابودکردن شهرهای آرام، در جهت کمک به جهان دموکراتیک و محافظت از غیرنظامیان ادامه دهد.

علی‌رغم اختلافات ماسک با مقامات اوکراینی بر سر دیدگاه‌هایش در مورد جنگ با روسیه، ارتش اوکراین هنوز برای ارتباطات میدان جنگ و هدایت برخی از مأموریت‌های پهپادی به ده‌ها هزار استارلینک متکی است.

استارلینک نفوذ ژئوپلیتیکی ماسک را گسترش داده است. در سال ۲۰۲۲، او کنترل نحوه و مکان استفاده از استارلینک توسط نیروهای اوکراینی در حال جنگ با نیروهای روسی را به دست گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.