about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک شرکت چینی در حال آماده‌شدن برای انتقال یک مرکز داده به زیر آب‌های سواحل شانگهای در اواسط آبان‌ماه است. هدف از اجرای این طرح کاهش هزینه‌های هنگفت مصرف انرژی و خنک‌سازی مراکز داده سنتی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از اینترستینگ انجینیرینگ، برای اولین بار در جهان یک مرکز داده در زیر آب های دریا راه اندازی می شود تا در برخی هزینه ها صرفه جویی شود.وب‌سایت‌ها و نرم افزارهای مختلف در جهان به سرورهای فیزیکی متکی هستند. هوش مصنوعی تقاضا برای استفاده از سرورها و مراکز داده را افزایش داده و نیاز فوری به زیرساخت‌های کارآمدتر را ایجاد کرده است. مراکز داده روی زمین از سیستم‌های خنک‌کننده پرمصرف استفاده می‌کنند. در مقابل، جریان‌های اقیانوسی می‌توانند به طور طبیعی دمای سرورهای غوطه‌ور را تنظیم کنند.کارگران ساخت کپسول زرد بزرگ حامل سرورهای این مرکز داده را در اسکله‌ای در نزدیکی شانگهای به پایان رسانده‌اند. این کپسول پس از انتقال به زیر آب، به مشتریانی از جمله چاینا تله کام و یک شرکت محاسبات هوش مصنوعی دولتی خدمات ارائه خواهد داد.مایکروسافت در سال 1397 ایده مشابهی را در نزدیکی اسکاتلند آزمایش کرد، اما این ایده هرگز تجاری نشد. در چین، این پروژه بخشی از تلاش دولت برای کاهش تولید گازهای گلخانه ای اعلام شده است. بررسی ها نشان می دهد استفاده از تاسیسات زیر آب به صرفه جویی حدودا ۹۰ درصدی در مصرف انرژی برای خنک‌سازی سرورها منجر می شود.

یارانه‌های دولت چین این سرمایه‌گذاری‌ها را تقویت می‌کند. شرکتی به نام هایلندر ۴۰ میلیون یوان (۵.۶۲ میلیون دلار آمریکا) برای اجرای یکی از این پروژه ها دریافت کرده است. قطعات مرکز داده زیرآبی چین قبل از آماده شدن برای نصب در دریا، در خشکی ساخته شد. 

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/31 - 18:43- هوش مصنوعي

راه‌اندازی چارچوب ملی هوش مصنوعی برای معلمان مصری

یونسکو و وزارت آموزش‌وپرورش مصر، یک چارچوب ملی شایستگی هوش مصنوعی برای معلمان راه‌اندازی کردند.

انتشار
1405/04/31 - 18:07- هوش مصنوعي

انتشار مدل هوش مصنوعی چندزبانه توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا مدل هوش مصنوعی چندزبانه را برای هر ۲۴ زبان رسمی منتشر کرد.

گسترش کنترل‌های والدین در رسانه اجتماعی تردز

شرکت مِتا با ابزارهای جدید خود کنترل‌های والدین در رسانه اجتماعی تردز را گسترش می‌دهد.