about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

در ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت چهاردهم، مردم ۶۹۹ روستا به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند و بیش از ۱۵۰ روستا به شبکه فیبرنوری متصل شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، نیک محمد بلوچ زهی  مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی ـدر گزارشی از فعالیت این حوزه در ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت چهاردهم گفت: در این مدت بر اساس برنامه ریزی و اقدامات صورت گرفته دسترسی پرسرعت ۶۹۹ روستای سطح کشور به شبکه ملی اطلاعات ایجاد شد. 

وی با اشاره به اینکه ۴۱۸ کیلومتر فیبرنوری روستایی نیز در این مدت در سطح ۱۰ استان کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: بیشترین روستا‌های توسعه داده شده با ۹۴ روستا در استان کرمان قرار دارد. 

بلوچ زهی با بیان اینکه در ۹ استان بیشتر از ۳۰ روستا اتصال به شبکه ارتباطی برقرار شد، خاطرنشان کرد: این درحالیست که بیشتر روستا‌های بدون ارتباط در مناطق صعب العبور و دورافتاده قرار دارند و فرآیند برقراری ارتباط و ایجاد دسترسی به اینترنت در آنها بسیار سخت و پرهزینه است.

مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی همچنین در مورد میزان فیبرنوری روستایی احداث شده در مدت ۱۰۰ روز فعالیت دولت چهاردهم گفت: در ۱۰ استان، عملیات بهره‌برداری فیبرنوری روستایی اتفاق افتاده است که استان گیلان با زیربار بردن ۱۵۲ کیلومتر بیشترین سهم را از فیبرنوری زیربار رفته در حوزه روستایی را به خود اختصاص داده است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.