about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس مایکروسافت هشدار می‌دهد که چین در حوزه فناوری به سرعت در حال پیشرفت است و نباید به اشتباه فرض کرد که از آمریکا و اروپا عقب‌تر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از سی ان بی سی، رئیس مایکروسافت، «برد اسمیت»، در کنفرانسی در «لیسبون» گفت که چین در زمینه فنّاوری به‌سرعت در حال نزدیک‌شدن به غرب است و این تصور که چین از فنّاوری‌های غربی عقب‌تر است، نادرست است. او تأکید کرد که بسیاری از افرادی که به چین سفر نمی‌کنند، ممکن است به‌اشتباه فکر کنند که این کشور به‌اندازه کافی پیشرفت نکرده است. اسمیت خاطرنشان کرد که چین به طور قابل‌توجهی در حوزه‌های فناوری به‌ویژه در زمینه‌های مانند هوش مصنوعی و ارتباطات پیشرفت کرده است و پیش‌بینی کرد که رقابت میان شرکت‌های چینی و آمریکایی در زمینه تکنولوژی در آینده نزدیک ادامه خواهد داشت. مایکروسافت از سال ۱۹۹۲ در چین فعالیت دارد و این کشور به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تحقیق و توسعه مایکروسافت در خارج از ایالات متحده شناخته می‌شود. اسمیت همچنین اشاره کرد که این شرکت خدماتی به شرکت‌های چینی ارائه می‌دهد و در مقایسه با سایر شرکت‌های فنّاوری آمریکایی حضور بیشتری در چین دارد.در خصوص روابط تجاری و انتقال فناوری با چین، اسمیت گفت که کسب‌وکارهای آمریکایی تنها زمانی می‌توانند در چین فعالیت کنند که خدماتی ارائه دهند که مورد تأیید دولت چین و همچنین دولت ایالات متحده باشد. وی پیش‌بینی کرد که برخی فناوری‌ها به چین منتقل خواهد شد و شرکت‌های فناوری چندان در این تصمیمات دخالتی ندارند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
خنثی‌سازی
1405/05/20 - 11:02- آسیا

خنثی‌سازی حملات سایبری علیه بخش‌های مختلف امارات

امارات متحده عربی از خنثی‌سازی حملات سایبری به بخش‌های هوانوردی، انرژی و آموزش خبر داد.

راهکار
1405/05/20 - 11:00- آمریکا

راهکار کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا برای مقابله با کلاهبرداری حسابداری

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا واحد جدیدی برای مقابله با کلاهبرداری حسابداری و تخلفات گزارشگری مالی ایجاد کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/20 - 10:45- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 60 میلیون دلاری در استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی کورما

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی کورما مبلغ ۶۰ میلیون دلار با ادعای ساخت مدل بنیادین دفاع سایبری جمع‌آوری کرد.