about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اتهام جدید اپل توسط اتحادیه اروپا

شرکت اپل،متهم به نقض قوانین فنی اتحادیه اروپا شد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،رگولاتورهای ضد انحصار اتحادیه اروپا اعلام کردند که شرکت اپل قوانین فنی اتحادیه اروپا را نقض می کند. اتهامی که می تواند منجر به جریمه سنگینی برای این شرکت شود. 

کمیسیون اروپا که تنظیم کننده فناوری و ضد انحصار اتحادیه اروپا نیز هست، اعلام کرد که یافته های اولیه خود را در پی تحقیقاتی که در ماه مارس آغاز شد به شرکت اپل ارسال کرده است.

اتهام علیه اپل اولین اتهامی است که کمیسیون اروپا بر اساس قانون بازارهای دیجیتال خود انجام می دهد که به دنبال مهار قدرت فناوری بزرگ و تضمین زمینه بازی برابر برای رقبای کوچکتر است.

کمیسیون اروپا تا مارس سال آینده فرصت دارد تا تصمیم نهایی خود را صادر کند. نقض قانون بازارهای دیجیتال(DMA) می تواند منجر به جریمه تا 10٪ از گردش مالی جهانی سالانه یک شرکت شود.

مارگرت وستاگر، رئیس ضد انحصار اتحادیه اروپا گفت :

 شرکت اپل نتوانست از قانون بازارهای دیجیتال پیروی کند. اگر اپل بتواند نگرانی ها را با اصلاح شرایط تجاری خود برطرف کند، می تواند از جریمه جلوگیری نماید.این به اپل بستگی دارد که چگونه فعالیت های خود را با قانون بازارهای دیجیتال مطابقت نماید و نه اینکه به ما بگوید چه کاری انجام دهیم.

شرکت اپل پس از دریافت بازخورد از توسعه‌دهندگان اپلیکیشن و کمیسیون اروپا اعلام کرد که در چند ماه گذشته تغییراتی را برای پیروی از قانون بازارهای دیجیتال ایجاد کرده است. 

شرکت اپل اعلام کرد: 

ما مطمئن هستیم که طرح ما مطابق با قانون است و تخمین می زنیم که بیش از 99٪ از توسعه دهندگان هزینه های مشابه یا کمتری را به اپل تحت شرایط تجاری جدیدی که ایجاد کردیم پرداخت می کنند.

 مدیر اجرایی اتحادیه اروپا گفت:

 در حال آغاز تحقیقاتی در مورد الزامات قراردادی جدید اپل برای توسعه دهندگان برنامه های شخص ثالث و فروشگاه های برنامه می باشیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.