about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته منابع آگاه قرار است شرکت متا در هفته های آینده به دلیل مرتبط کردن سرویس تبلیغات دسته بندی شده «مارکت پلیس» با شبکه اجتماعی فیس بوک، در اتحادیه اروپا جریمه شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، این اقدام کمیسیون اتحادیه اروپا یک سال و نیم پس از آن انجام می‌شود که شرکت آمریکایی متهم شد سرویس تبلیغات دسته بندی شده خود را با تجمیع با دو سرویس دیگر، به طور ناعادلانه نسبت به سرویس‌های دیگر در ارجحیت قرار می‌دهد.

ناظر رقابت اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرد متا با تحمیل یک جانبه شرایط تجاری ناعادلانه بر روی رقبای خدمات تبلیغات طبقه بندی شده آنلاین که در فیس بوک یا اینستاگرام تبلیغ می‌کنند، از سلطه خود بر بازار سو استفاده کرده است.

این شرکت آمریکایی احتمالاً با جریمه ای تا سقف ۱۳.۴ میلیارد دلار یا ۱۰ درصددرآمدش در ۲۰۲۳ میلادی روبرو شود، اما به طور معمول جریمه‌های وضع شده در اتحادیه اروپا کمتر است.

کمیسیون اتحادیه اروپا احتمالاً تصمیم خود در این زمینه را در سپتامبر یا اکتبر و قبل از آنکه مارگارت وستاگر کمیسیونر رقابت پست خود را در ماه نوامبر تحویل دهد، اعلام خواهد کرد. هرچند ممکن است زمان بندی اعلام تصمیم کمیسیون درباره متا تغییر کند.

سخنگوی متا در این باره گفت: ادعاهای مطرح شده توسط کمیسیون اتحادیه اروپا بی پایه و اساس هستند. ما به همکاری سازنده با رگولاتورها ادامه می‌دهیم تا نشان دهیم نوآوری محصولاتمان به سود مشتریان و رقابت است.

شرکت متا سال گذشته سعی کرد با محدود کردن استفاده از داده‌های تبلیغاتی رقبا برای سرویس مارکت پلیس فیس بوک، این تحقیقات را تسویه کند، اما اتحادیه اروپا این تصمیم را قبول نکرد.

منبع:

تازه ترین ها
وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.