about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عربستان سعودی مجوزهای امنیت سایبری درجه یک را به 6 ارائه دهنده خدمات مرکز عملیات‌های امنیتی مدیریت شده اعطا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان ملی امنیت سایبری عربستان سعودی (NCA) مجوزهای سطح یک را به 6 شرکت به منظور ارائه خدمات مرکز عملیات‌های امنیتی مدیریت شده (MSOC)، افزایش نظارت بر امنیت سایبری و تشخیص تهدید برای زیرساخت‌های حیاتی، سازمان‌های دولتی و خصوصی اعطا کرد.

شرکت‌های دارای مجوز جدید، شامل «SITE»، «Sirar» زیرمجموعه شرکت مخابرات عربستان (STC)، «Haboob»، سایبرانی (Cyberani) زیرمجموعه «Aramco Digital»، «TCC»، و «SAMI-AEC»، اکنون مجاز به حمایت از سازمان‌ها در مدیریت ریسک‌های امنیت سایبری و پاسخگویی به تهدیدات سایبری هستند.

این مجوز از مقررات جدیدی پیروی می‌کند که نهادهای دارای زیرساخت ملی حیاتی را ملزم می‌کند از ارائه دهندگان تأیید شده خدمات مرکز عملیات‌های امنیتی مدیریت شده برای عملیات‌های امنیتی استفاده کنند.

سازمان ملی امنیت سایبری عربستان، مسئول نظارت بر سیاست‌های امنیت سایبری در عربستان سعودی، تأکید کرد که این طرح ابتکاری با هدف تقویت حمایت‌ها از بخش‌های کلیدی و استانداردسازی شیوه‌های امنیت سایبری در سراسر کشور است.
 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.