about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت دادگستری آمریکا از انتصاب یک استاد دانشگاه پرینستون به عنوان اولین مدیر ارشد هوش مصنوعی این نهاد دولتی خبر داد تا به سیاست‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی و امنیت سایبری کمک کند.

به گزارش گارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مریک گارلند، دادستان کل ایالات متحده، در بیانیه‌ای با اعلام این خبر گفت این انتصاب به وزارت دادگستری کمک می‌کند تا با تحولات علمی و فناوری حوزه هوش مصنوعی که به‌سرعت در حال رشد است همگام شود.

جاناتان مایر، استادیار ۳۷ ساله علوم کامپیوتر و محقق حقوق فناوری در دانشگاه پرینستون، عهده‌دار این سمت تازه شده است. او که دوره دکترای علوم کامپیوتر خود را در دانشگاه استنفورد به پایان رسانده، سابقه فعالیت به عنوان مشاور وزارت دادگستری کالیفرنیا را نیز در کارنامه خود دارد.

مایر همچنین زمانی که کامالا هریس در مجلس سنا حضور داشت به عنوان مشاور حوزه قانون و سیاست فناوری او فعالیت می‌کرد.

یکی از مسوولیت‌های محول‌شده به مایر ایجاد تیمی از کارشناسان فنی آگاه به موضوعات فناوری و سیاست‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی و امنیت سایبری است.

او علاوه بر این قرار است به عنوان مشاور ارشد علم و فناوری در وزارت دادگستری فعالیت کند تا به ظرفیت‌سازی برای جذب استعدادهای حوزه فناوری در این نهاد بپردازد.

مدیر ارشد هوش مصنوعی این وزارتخانه همچنین به عنوان کارشناس با بخش‌های مختلف این نهاد در مورد مسائل پیچیده‌ای که نیاز به تخصص فنی دارند همکاری خواهد کرد.

آبان‌ماه ۱۴۰۲ دولت جو بایدن با ابلاغ یک فرمان اجرایی در زمینه هوش مصنوعی دستگاه‌های دولتی ایالات متحده را موظف کرد تا به تقویت نیروهای مستعد این حوزه بپردازند. سازمان‌های دولتی آمریکا باید آیین‌نامه‌هایی را نیز در خصوص استفاده از این فناوری در خدمات خود تدوین کنند.

فرمان اجرایی یاد شده همچنین به تهیه استانداردهایی برای اطمینان از رعایت عدالت هنگام استفاده از هوش مصنوعی اشاره می‌کند. تاکید این بخش بر استفاده از این فناوری در موضوعات حساسی مانند صدور احکام مجازات و یا آزادی مشروط است؛ چارچوب‌های قضایی که در حیطه اختیارات وزارت دادگستری قرار دارند.

در مهرماه ۱۴۰۲ مقام‌‌های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (Central Intelligence Agency) اعلام کردند سی‌آی‌ای (CIA) قصد دارد ابزاری شبیه به «چت جی‌پی‌تی» راه‌اندازی کند تا در مراحل تحقیقاتی به کمک افسران این نهاد بیاید.

به گفته مقامات این سازمان، ابزار هوش مصنوعی سی‌آی‌ای ویژگی‌هایی مشابه با چت‌بات شرکت «اوپن ای‌آی» (OpenAI) خواهد داشت و به تحلیلگران کمک خواهد کرد به انبوهی از داده‌های موجود در منابع عمومی دسترسی بهتری پیدا کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد