about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت دفاع ژاپن شرکت اسرائیلی فیبروتکس را برای تأمین سیستم‌های استتار پیشرفته برای نیروهای دفاع شخصی انتخاب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع ژاپن شرکت اسرائیلی فیبروتکس (Fibrotex) را برای تأمین سیستم‌های استتار چند طیفی خود برای نیروهای دفاع از خود (JSDF) به مبلغ نامشخصی انتخاب کرد. طبق مجله بررسی فناوری دفاعی استرالیا (DTR)، این قرارداد پس از نزدیک به 7 سال آزمایش و ارزیابی توسط نیروهای دفاع از خود ژاپن انجام می‌شود.

به عنوان بخشی از این قرارداد، فیبروتکس 26 هزار شبکه استتار چند طیفی را به نیروهای دفاع از خود ژاپن ارائه خواهد کرد که جایگزین شبکه‌هایی می‌شود که سال‌ها مورد استفاده بوده‌اند. این مجله گزارش داد که هزاران مورد از این تورها قبلاً به واحدهای عملیاتی ارتش ژاپن تحویل داده شده است.

ویژگی‌های مختلف تورها، از جمله طرح‌های رنگی و الگوهای استتار، با همکاری نیروهای دفاع از خود، توسعه یافته و به طور خاص برای شرایط محیطی ژاپن طراحی شده است. ویژگی منحصر به فرد محصولات فیبروتکس، پارچه برگشت‌پذیر آنها است که به یک طرف اجازه می‌دهد با محیط فعلی ترکیب و طرف دیگر با تغییرات فصلی سازگار شود.

قبل از این قرارداد، نیروهای دفاع از خود ژاپن از طریق نیروی اعزامی دریایی ایالات متحده مستقر در اوکیناوا که از شبکه‌های استتار بسیار سبک فیبروتکس (ULCANS Inc. 1) استفاده می‌کند، با فناوری فیبروتکس آشنا شد. این سیستم پنهان‌سازی بصری را ارائه و در عین حال به کاربران این امکان را می‌دهد تا در منطقه استتار شده ببینند.

به گفته مجله بررسی فناوری دفاعی استرالیا، محصولات استتار فیبروتکس نیز توسط ارتش این کشور در نظر گرفته شده تا طیف وسیعی از نیازهای پنهانکاری را در هر 3 شاخه نیروی دفاعی استرالیا برآورده کند. انتظار می‌رود در هفته‌های آینده، وزارت دفاع استرالیا مناقصه محدودی را برای صنعت صادر کند که اجرای آن ظرف 3 ماه برنامه‌ریزی شده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.