about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روسیه قصد دارد به طور گسترده از فناوری‌های هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی و تجهیزات ویژه استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یکی از اصول زیربنایی برنامه جدید دولتی روسیه، هماهنگ‌سازی کارهای طراحی و توسعه، خرید سلاح و تجهیزات ویژه و ایجاد زیرساخت‌ها و توسعه پایگاه آزمایش میدانی است.

کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد که برنامه جدید تسلیحات دولتی روسیه، استفاده گسترده از هوش مصنوعی است.

در این بیانیه آمده است:

«به عنوان بخشی از برنامه تسلیحات دولتی برای سال‌های ۲۰۲۷-۲۰۳۶، ما قصد داریم از فناوری‌های نوآورانه، از جمله هوش مصنوعی، به طور گسترده استفاده کنیم. حوزه‌های دارای اولویت بالا شامل نیروهای هسته‌ای استراتژیک، ابزارهای فضایی، سیستم‌های دفاع هوایی، ابزارهای ارتباطی، ابزارهای جنگ الکترونیک و کنترل، سیستم‌های بدون سرنشین و رباتیک و همچنین سلاح‌های مبتنی بر فناوری‌های اساساً جدید است.»

کارشناسان اظهار داشتند که یکی از اصول زیربنایی برنامه جدید دولتی روسیه، هماهنگ‌سازی کارهای طراحی و توسعه، خرید سلاح و تجهیزات ویژه و ایجاد زیرساخت‌ها و توسعه پایگاه آزمایش میدانی است.

برنامه تسلیحات دولتی، یک طرح بلندمدت است که توسعه، تولید و نگهداری رزمی سلاح‌ها، خودروهای جنگی و ویژه را فراهم می‌کند. این سند 10 ساله هر 5 سال یکبار توسط رئیس جمهور تأیید می‌شود و به تمام تهدیدات بالقوه علیه امنیت ملی روسیه، چه تهدیدات موجود و چه تهدیداتی که ممکن است در آینده پدیدار شوند، می‌پردازد. از دسامبر 2025، پارامترهای برنامه برای سال‌های 2027-2036 آماده تأیید هستند.

از جمله اهداف این برنامه، بازسازی نیروهای مسلح بر اساس چالش‌های فعلی است. این برنامه طیف کاملی از سلاح‌های نویدبخش را پوشش می‌دهد و بر تجربه عملیات‌های جنگی واقعی متکی است.

برنامه دولتی توسعه بخش دفاعی برای 27-2-2036 با برنامه تسلیحات دولتی برای همان دوره مرتبط و هماهنگ است. در واقع، این ابزاری برای اجرای برنامه تسلیحات دولتی است.
 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.