about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیویورک‌تایمز با انتشار گزارشی افشا کرده که رژیم صهیونیستی با صد‌ها حساب کاربریِ جعلی به‌دنبال دریافت حمایت از قانونگذاران و افکار عمومی آمریکا درباره جنایاتش در غزه است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت: رژیم اسرائیل با ساخت صد‌ها حساب کاربری جعلی در شبکه‌های اجتماعی به‌طور مخفیانه قانونگذاران و مردم آمریکا را هدف محتوا‌هایی قرار داده تا با اثرپذیری از این محتواها، از جنایات این رژیم در غزه حمایت کنند.


این رسانه آمریکایی به نقل از اسناد سری و مقاماتی که نخواستند نامشان فاش شود، گزارش داد که این کمپین سال گذشته به سفارش وزارت امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی آغاز شده و هدفش این است که یهودیانِ کشور‌های دیگر را با دولت این رژیم مرتبط کند.  

این کارزار همچنان در راستای افزایش حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی در شبکه مجازی ایکس (توییتر سابق) ادامه دارد.

به گزارش نیویورک‌تایمز، بسیاری از پست‌های این کارزار با استفاده از بازوی هوش مصنوعی «چت‌جی‌پی‌تی» ایجاد شده‌اند و حاوی محتوایی هستند که از قانون‌گذاران آمریکایی می‌خواهد به کمک مالی به ارتش اسرائیل ادامه دهند.

دو شرکت متا و اُپن‌اِی‌آی هفته گذشته اعلام کردند که در این زمینه، برخی از حساب‌های جعلی مرتبط با یک سازمان انتفاعی در اسرائیل (فلسطین اشغالی) را شناسایی و آنها را در پلتفرم‌های خود متوقف کرده‌اند.

این گزارش در حالی منتشر شده که دولت آمریکا همواره حامی بی چون و چرای رژیم صهیونیستی بوده است؛ تا جایی که هفته گذشته «جو بایدن» اعلام کرد که حمله مرگبار اسرائیل به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح که منجر به کشته‌شدن حداقل ۴۵ شهروند فلسطینی شد، خطوط قرمز آمریکا را نقض نمی‌کند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.