about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قصد دارد فناوری دامنه خمپاره‌انداز خود را افزایش دهد و از 12 کیلومتر فعلی به 15 کیلومتر برساند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اسرائیلی البیت سیستمز (Elbit Systems) قصد دارد برد خمپاره‌انداز «Iron Sting» را از 12 کیلومتر فعلی به 15 کیلومتر در کنار سایر ارتقاء قابلیت‌های برنامه‌ریزی شده افزایش دهد. طبق گزارش جینز (Janes)، که براساس کنفرانس بین‌المللی خودروهای زرهی (IAV)  2025 Defense iQکه ماه گذشته در بریتانیا برگزار شد، این موضوع مطرح گردید.

دور 120 میلی‌متری Iron Sting از جی‌پی‌اس (GPS) یا جستجوگر لیزر نیمه فعال (SALH) برای راهنمایی استفاده می‌کند و می‌تواند از سیستم‌های خمپاره‌ای مختلف، از جمله پلتفرم اسلینگ (Sling) خود البیت و همچنین سیستم‌های شخص ثالث شلیک شود. براساس این گزارش، این مهمات در پاسخ به بازخورد عملیاتی از جنگ اخیر در اراضی اشغالی ساخته می‌شود.

فراتر از گسترش برد برنامه‌ریزی‌شده، جینز به این نتیجه رسید که البیت در حال بررسی یکپارچه‌سازی یک موتور موشک برای افزایش بیشتر برد دور، همراه با افزودن یک کلاهک شارژی شکل برای افزایش کارایی در برابر اهداف زرهی ثابت و متحرک است.

این تلاش‌های توسعه‌ای با استراتژی گزارش‌شده البیت برای رقابت برای برنامه خمپاره‌ای آتی ارتش بریتانیا هماهنگ است. پس از اعلامیه ارتش بریتانیا در ماه مارس سال 2024 درمورد برنامه‌هایی برای ارتقای قابلیت‌های خمپاره‌انداز با افزودن سیستم‌های 120 میلی‌متری جدید در کنار خمپاره‌های 81 میلی‌متری L16 موجود، با جایگزینی بالقوه برخی سکوهای قدیمی‌تر، این شرکت قصد دارد خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری اسلینگ را در سال 2025 به بازار بریتانیا معرفی کند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.