about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس دبی ۸۰۰ کارگر را در منطقه الطای برای تقویت آگاهی‌بخشی ایمنی به کار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس دبی یک رویداد آگاهی‌بخشی اجتماعی در منطقه الطای (Al Ttay) برای ارتقای آگاهی امنیتی و ترافیکی در بین کارگران برگزار کرد. این ابتکار بخشی از انجمن اجتماعی الخوانیج (Al Khawaneej) بود و با همکاری شرکای استراتژیک انجام شد.

هدف این انجمن آشنایی کارگران با خدمات و کانال‌های ارتباطی پلیس دبی و در عین حال تقویت آگاهی ایمنی و شیوه‌های پیشگیرانه در جامعه بود.

بخشی از ابتکار مشارکت گسترده‌تر جامعه

این انجمن که تحت نظارت وزارت کشور امارات برگزار شد، توسط پلیس دبی از طریق شورای روحیه مثبت و ایستگاه پلیس الخوانیج سازماندهی شد. این بخشی از مجموعه‌ای از انجمن‌های اجتماعی است که با همکاری بخش‌های تخصصی در سراسر دبی برگزار می‌شود و بر امنیت، ایمنی ترافیک و پیشگیری از جرم از طریق سخنرانی‌ها، فعالیت‌ها و برنامه‌های ترویجی با هدف قرار دادن گروه‌های خاص تمرکز دارد.

حدود ۸۰۰ کارگر در این رویداد شرکت کردند. حدود ۸۰۰ کارگر در جلسات آگاهی‌بخشی، سخنرانی‌های آموزشی و فعالیت‌های ورزشی شرکت کردند. این انجمن با حضور عادل موسی البلوشی (Adel Mousa Al Blooshi)، معاون ایستگاه پلیس الخوانیج و فاطمه بوهجیر (Fatima Buhjair)، رئیس شورای روحیه مثبت و رئیس بخش تنوع فرهنگی در اداره کل شادی جامعه، به همراه افسران، پرسنل و اعضای تیم پلیس محله شما برگزار شد.

البلوشی تأکید کرد که این انجمن‌ها از تمرکز استراتژیک پلیس دبی بر افزایش ایمنی، امنیت و شادی جامعه پشتیبانی می‌کنند. وی افزود:

«این ابتکارات با آگاه‌سازی کارگران از حقوق و وظایفشان، افزایش آگاهی از خدمات و کانال‌های ارتباطی پلیس و فراهم کردن بستری برای دریافت بازخورد و سوالات آنها، به تلاش‌های امنیتی پیشگیرانه کمک می‌کند.»

بوهجیر نیز توضیح داد که این انجمن‌ها ضمن تقویت مشارکت‌های اجتماعی، تساهل، مثبت‌اندیشی و مسئولیت‌پذیری مشترک را ترویج می‌دهند. وی خاطرنشان کرد:

«مشارکت با کارگران و گوش دادن به نظرات آنها نشان دهنده تعهد پلیس دبی به ایجاد جوامع منسجم، امن و هماهنگ است.»

جلسات آگاهی‌بخشی و راهنمایی‌های عملی

سخنرانی‌های این گردهمایی توسط احمد الکعبی (Ahmad Al Kaabi)، محمد المهیری (Mohammad Al Muhairi)، ناصر المحمودی (Nasser Al Mahmoudi)، عمر افلاطون (Omar Aflatoon) و احمد سالم (Ahmad Salem) ارائه شد. جلسات شامل قوانین راهنمایی و رانندگی، امنیت عمومی، خدمات پشتیبانی از قربانیان و گزارش جرایم سایبری از طریق پلتفرم جرایم الکترونیکی اداره کل تحقیقات جنایی بود.

شرکت‌کنندگان همچنین توسط اداره کل عملیات‌ها در مورد استفاده صحیح از شماره‌های اضطراری و غیر اضطراری، از جمله تماس با شماره ۹۹۹ برای موارد اضطراری و ۹۰۱ برای موارد غیر فوری، توجیه شدند. این برنامه همچنین کارکنان را با خدمات امنیتی، جنایی و ترافیکی پلیس دبی که از طریق برنامه هوشمند و وب‌سایت رسمی در دسترس هستند، آشنا کرد.

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.