about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت بسته ارتقاء را برای هواپیمای «Super Tucano» نیروی هوایی برزیل ارائه داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گزارش جینز به نقل از خوزه کلیپل (Jose Klippel)، مدیر ارشد بازرگانی «AEL Sistemas»، سیستم‌های البیت (Elbit Systems)، پیمانکار دفاعی رژیم صهیونیستی، از طریق شرکت تابعه برزیلی خود AEL Sistemas، یک بسته ارتقاء برای هواپیمای آموزشی و ضربتی «Embraer A-29A/B» نیروی هوایی برزیل (FAB) پیشنهاد کرده است.

ارتقاء شامل این موارد است: ادغام رادیو چند کاناله تعریف شده با نرم‌افزار «E-LynX AR» و سازگار با پیوند داده «Link-BR2»؛ صفحه نمایش لمسی کابین خلبان با مساحت بزرگ؛ مجموعه محافظتی با سیستم هشدار موشک، گیرنده هشدار رادار و سیستم هشدار لیزری؛ دوربین الکترواپتیکال «SPECTRO XR»؛ مقررات استقرار بمب‌های مجهز به کیت هدایت «Lizard-3/4»؛ و بهبود شبیه‌سازهای زمینی هواپیما.

کلیپل تأکید کرد که بسته مدرنیزاسیون با هدف افزایش اشتراک با ناوگان جنگنده F-39E/F Gripen FAB و در عین حال افزایش آگاهی موقعیتی است. کارشناسان اعلام کردند که Gripens همچنین از پیوند داده Link-BR2 و یک صفحه نمایش بزرگ کابین خلبان AEL Sistemas استفاده می‌کند.

انتظار می‌رود نیروی هوایی برزیل در سال 2025 درخواستی برای پیشنهادات برنامه نوسازی «Super Tucano» صادر کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.