about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدل جدید ربات بازیافت آیفون اپل درمقایسه با نسل قبل فضای بسیار کمتری اشغال می‌کند و با رویکرد جدید، سرعت بسیار بیشتری در بازیافت دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ جدیدترین مدل ربات بازیافت آیفون اپل دیگر برای دسترسی به اجزای داخلی این گوشی‌ها را باز نمی‌کند؛ بلکه آنها را می‌شکافد. این تغییر یکی از چندین بهینه‌سازی‌ای محسوب می‌شود که کارایی ربات‌های بازیافت اپل را بهبود می‌دهد. درحالی‌که قبلاً بازیافت هر گوشی آیفون حدود ۱۲ دقیقه زمان می‌برد، با مدل جدید ربات مذکور این زمان به فقط ۱۸ ثانیه کاهش یافته است.

اولین ربات بازیافت آیفون اپل، با نام لیام ۱ (Liam ۱) در سال ۲۰۱۶ معرفی شد. نسل اول لیام ربات خودکاری بود که می‌توانست برای بازیافت آیفون‌ها، همه اجزای آنها را جداسازی کند. این ربات همه‌چیز را جدا می‌کرد؛ از نمایشگر گرفته تا برد اصلی و اجزای دوربین. این کار به کوپرتینویی‌ها اجازه می‌داد تا مواد باارزشی مثل طلا، مس، نقره و پلاتین را استخراج و در محصولات آینده‌اش از آنها استفاده کنند.

اولین نسل ربات بازیافت آیفون اپل در زمان خود سروصدای زیادی به‌پا کرد؛ اما می‌توان گفت بیشتر شبیه اثبات مفهوم بود تا ابزاری که بتواند تأثیر زیست‌محیطی واقعی بگذارد. این ربات عملکرد بسیار کندی داشت؛ به‌همین‌دلیل، لیام ۲ با پیشرفت چشمگیر، زمان موردنیاز برای جداسازی قطعات آیفون را از ۱۲ دقیقه به ۱۱ ثانیه کاهش داد.

نسخه‌ی کنونی ربات بازیافت آیفون دیزی (Daisy) نام دارد و قطعات این گوشی را در ۱۸ ثانیه جداسازی می‌کند. بااین‌حال طبق گزارش تک‌کرانچ از تأسیسات بازیافت اپل، کندتربودن دستگاه مذکور با اشغال فضای بسیار کمتر از نسل قبل و توانایی تقریباً دوبرابری در جداسازی مواد اولیه جبران می‌شود.

دیزی ابعاد کلی لیام که شامل ۲۹ ربات در فضایی به طول ۳۰ متر بود، بسیار کاهش داده و آن را به ۴ ماژول اصلی با قابلیت افزایش خروجی مواد اولیه از ۸ جریان به ۱۵ جریان تبدیل کرده است.

ربات بازیافت آیفون اکنون از تعداد بیشتری از مدل‌های این گوشی هوشمند پشتیبانی می‌کند. اولین نسل لیام فقط با یک مدل کار می‌کرد؛ درحالی‌که لیام ۲ این تعداد را به ۶ مدل افزایش داد. اکنون دیزی می‌تواند قطعات ۲۹ مدل آیفون را جداسازی کند.

اپل متوجه شد ازآنجاکه هدف نهایی از بازیافت آیفون استفاده‌ی مجدد از مواد خام است و نه قطعات دستگاه، به جداسازی دقیق اجزای گوشی‌ها نیازی ندارد.

تفاوت چشمگیر در زمان چرخه‌ی بازیافت گوشی آیفون بین نسل اول لیام و دیزی تا حدی به بازنگری اساسی در فرایند جداسازی مربوط می‌شود. درحالی‌که اولین ربات اجزای مختلف را با احتیاط باز می‌کرد، نسخه‌ی جدید رویکرد خشن‌تری در پیش می‌گیرد.

ربات‌های جدید عملاً قطعات را از گوشی بیرون می‌کشند و ظاهراً این روش سرعت کار را افزایش می‌دهد. اگرچه نتیجه‌ی نهایی در ربات جدید به‌مراتب ظاهر ناخوشایند‌تری دارد، این امر در گوشی‌های دورریختنی اهمیتی ندارد؛ زیرا هدف بازسازی آنها نیست.

دیزی با سرعت فعلی خود می‌تواند تا ۱٫۲ میلیون آیفون را در هر سال بازیافت کند. این رکورد پیشرفت بزرگی درمقایسه‌با مدل‌های قبلی به‌حساب می‌آید؛ اما در‌نهایت درمقایسه‌با ۱۵۰ میلیون گوشی هوشمندی که در سال ۲۰۲۳ دور ریخته شدند، فقط بخش کوچکی از مشکل را حل می‌کند. این عدد خود به‌تن‌هایی بخش ناچیزی از ۶۸ میلیون تن گجت دور ریخته‌شده در سطح جهان را تشکیل می‌دهد.

موضوع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.