about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اَپل اعلام کرد که در واکنش به نگرانی‌های امنیت سایبری هوش مصنوعی، به‌روزرسانی‌ها را زودتر منتشر می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت اَپل اعلام کرد که در پاسخ به نگرانی‌های امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی، مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را که قبلاً با نسخه جدید سیستم عامل iOS خود همراه بودند، زودتر از چرخه‌های قبلی ارائه می‌دهد.

این شرکت به رویترز گفت که با توجه به توانایی هوش مصنوعی در تسریع توسعه ابزارهای هک مخرب، در حال تطبیق با این واقعیت است که باید زمان بین اولین انتشار عمومی به‌روزرسانی‌ها و زمان قرار گرفتن آنها در دسترس مشتریان را کاهش دهد.

این تغییر نشان‌دهنده تغییر قابل توجه در رویه دیرینه اَپل در بسته‌بندی اصلاحات امنیتی با انتشارهای نرم‌افزاری گسترده‌تر است، اذعان به اینکه هوش مصنوعی در حال فشرده‌سازی پنجره‌ای است که مهاجمان برای سوءاستفاده از نقص‌های شناخته شده نیاز دارند.

اگر کارشناسان امنیتی یک کمپین هک را که یک نقص نرم‌افزاری ناشناخته را هدف قرار می‌دهد، کشف نکنند، اَپل معمولاً به‌روزرسانی‌های امنیتی را به عنوان بخشی از انتقال از یک نسخه iOS به نسخه بعدی منتشر می‌کند. در این فاصله، توسعه‌دهندگان و سایر آزمایش‌کنندگان، به‌روزرسانی بعدی را برای رفع هرگونه مشکل آزمایش می‌کنند. شرکت توضیح داد که در عوض، آخرین دور از به‌روزرسانی‌های امنیتی پیش از انتشار گسترده‌تر نسخه ۲۶.۶ در دسترس همه قرار گرفته است. به گفته اَپل، اگرچه هیچ مدرکی مبنی بر سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های تازه پچ شده وجود ندارد، اما زمان بین اعلام اولیه پچ‌های امنیتی و زمان استقرار آنها در تلفن‌های مشتریان باید فشرده‌سازی شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/05/05 - 18:14- هوش مصنوعي

ادغام اطلاعات تهدیدات هوش مصنوعی در ارزیابی‌های سایبری

شرکت بین‌المللی کنترل ریسکز با توسعه قابلیت‌های اطلاعات تهدیدات سایبری، تحلیل تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی را در چارچوب ارزیابی‌های امنیتی خود ادغام کرده است.

تغییر
1405/05/05 - 18:06- جرم سایبری

تغییر شیوه نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری توسط گوگل

گروه اطلاعات تهدید گوگل (GTIG) از اجرای نظام جدیدی برای نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری خبر داد.

افزایش
1405/05/05 - 17:59- جرم سایبری

افزایش حملات سایبری به دولت‌های محلی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که دولت‌های محلی و شهرداری‌ها در سراسر جهان بیش از گذشته به اهداف جذابی برای مجرمان سایبری تبدیل شده‌اند.