about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

لیندی کامرون، مدیر اجرایی سابق مرکز امنیت ملی سایبری بریتانیا، به عنوان کمیسر عالی جدید این کشور در هند منصوب شد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کشورهای مشترک المنافع، کمیساریای عالی را به عنوان بلندپایه ترین فرستادگان دیپلماتیک خود به جای سفیران مبادله می کنند، اگرچه نقش ها تا حد زیادی معادل هستند.

خروج کامرون از مرکز امنیت ملی سایبری بریتانیا (NCSC) اولین بار توسط خبرگزاری ریکوردد فیوچر نیوز (Recorded Future News) در ماه دسامبر گزارش شد، زمانی که گفته شد او یک پست دیپلماتیک نامشخص خواهد داشت.

دولت انگلستان روز پنجشنبه اعلام کرد که او به دهلی نو می رود.

جانشین دائمی کامرون به عنوان مدیر اجرایی مرکز امنیت ملی سایبری بریتانیا هنوز اعلام نشده است.

کمیساریای عالی بریتانیا در هند یک مقام دیپلماتیک مهم است.

کامرون در حالی وارد این دفتر می شود که بریتانیا و هند به مذاکره درباره توافقنامه تجارت آزاد جدید ادامه می دهند و این موضوع درست در آستانه انتخابات عمومی هند، که از 19 آوریل تا 1 ژوئن برگزار می شود، رخ خواهد داد.

یک مشارکت استراتژیک جامع که توسط رهبران بریتانیا و هند در سال 2021 امضا شد، طیف وسیعی از زمینه‌ها را برای همکاری، از جمله در تبادل فناوری و تضمین امنیت منطقه هند و اقیانوس آرام، تعیین کرد.

کامرون به عنوان بخشی از نقش خود در مرکز امنیت ملی سایبری بریتانیا، برای دیدار با دانشگاهیان، مشاغل و نمایندگان دولت از هند بازدید کرده بود و در مورد فرصت ها و تهدیدهای مشترک دو کشور در فضای سایبری صحبت کرده بود.

مقامات هندی درباره هدف قرار دادن مراکز توزیع برق در این کشور توسط هکرهای چینی هشدار داده اند.

اواخر ماه گذشته، محققان یک کمپین جاسوسی را کشف کردند که سازمان‌های دولتی هند و صنعت انرژی این کشور را هدف قرار می‌داد.

آنها این کمپین را به یک عامل تهدید خاص نسبت ندادند.

چین و هند به عنوان دو قدرت هسته ای و دو کشور با بیشترین جمعیت در جهان، از سال 2020، زمانی که درگیری های کوتاهی در منطقه هیمالیا در لاداخ رخ داد، دچار درگیری مرزی شده اند.

در این درگیری حداقل چهار سرباز چینی و 20 سرباز هندی کشته شده اند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.