about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

مدیران ارشد هوش مصنوعی، رهبری پذیرش هوش مصنوعی را در سراسر دولت استرالیا بر عهده خواهند داشت.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سازمان‌های خدمات عمومی استرالیا در حال رسمی کردن انتصاب مدیران ارشد هوش مصنوعی (CAIO) برای هدایت استفاده ایمن، استراتژیک و هماهنگ از هوش مصنوعی در سراسر دولت هستند.

 طبق طرح هوش مصنوعی (APS)، همه نهادهای غیرشرکتی مشترک‌المنافع باید تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۶ یک رهبر ارشد را به‌عنوان مدیر ارشد هوش مصنوعی منصوب کنند.

 این نقش برای کمک به سازمان‌ها در پذیرش و استفاده از هوش مصنوعی، به‌ویژه هوش مصنوعی مولد، در نظر گرفته شده است، زیرا این فناوری عملیات دولتی، ارائه خدمات عمومی و فرایندهای داخلی را تغییر شکل می‌دهد.

 مدیران ارشد هوش مصنوعی، به‌جای جایگزینی، مکمل مقامات مسئول هوش مصنوعی خواهند بود. درحالی‌که مقامات مسئول بر حاکمیت، انطباق و مدیریت ریسک تمرکز دارند، مدیران ارشد هوش مصنوعی، پذیرش استراتژیک، تحول‌سازمانی و ایجاد قابلیت هوش مصنوعی را رهبری خواهند کرد.

 دولت اعلام کرد که مدیران ارشد هوش مصنوعی باید رهبری استراتژیک را ارائه دهند، نه اینکه عمدتاً بر پیاده‌سازی فنی تمرکز کنند. مسئولیت‌های آنها شامل شناسایی موارد استفاده ارزشمند هوش مصنوعی، ایجاد قابلیت کارکنان، حمایت از پذیرش مسئولانه و اطمینان از استقرار ایمن و مؤثر هوش مصنوعی است.

 مدیران ارشد هوش مصنوعی (CAIO) در حوزه‌های فناوری، داده، سیاست، امنیت سایبری، حریم خصوصی و منابع انسانی فعالیت خواهند کرد و درعین‌حال با همتایان خود در سراسر خدمات عمومی استرالیا و تیم ارائه و توانمندسازی هوش مصنوعی وزارت دارایی همکاری خواهند داشت.

 مدیران ارشد هوش مصنوعی همچنین در سراسر خدمات عمومی استرالیا، از جمله با سایر مدیران ارشد هوش مصنوعی و بخش ارائه و توانمندسازی هوش مصنوعی در وزارت دارایی، همکاری خواهند کرد.

 دولت استرالیا اعلام کرده است که هوش مصنوعی باید به‌عنوان یک قابلیت همه‌منظوره به‌جای ارتقای فناوری مرسوم در نظر گرفته شود که منعکس‌کننده پتانسیل آن برای تغییر حوزه‌های مختلف کار بخش دولتی است.

 نقش مدیر ارشد هوش مصنوعی برای کمک به سازمان‌ها در جهت گذار از آزمایش به سمت پذیرش سیستماتیک‌تر و مسئولانه‌تر در نظر گرفته شده است. همچنین به‌گونه‌ای طراحی شده است که از دیدگاه کل سازمان در مورد خطرات و فرصت‌های هوش مصنوعی پشتیبانی کند.

 تیم ارائه و توانمندسازی هوش مصنوعی، یک بسته اطلاعاتی برای پشتیبانی از سازمان‌ها در انتصاب مدیران ارشد هوش مصنوعی، به همراه یک وبلاگ برای رهبران تازه منصوب شده، تهیه کرده است.

 طیف گسترده‌ای از سازمان‌ها پیش‌ازاین مدیران ارشد هوش مصنوعی را منصوب کرده‌اند. فهرست منتشر شده شامل بخش‌های اصلی، تنظیم‌کننده‌ها، نهادهای صداقت، سازمان‌های بهداشتی و تحقیقاتی، نهادهای فرهنگی، سازمان‌های امنیتی و سازمان‌های ارائه خدمات است.

 طیف گسترده‌ای از سازمان‌ها، از جمله ادارات دولتی بزرگ، نهادهای نظارتی، نهادهای اجرای قانون، سازمان‌های تحقیقاتی و آژانس‌های ارائه خدمات مانند وزارت دارایی، امور داخلی، خزانه‌داری، پلیس فدرال استرالیا، خدمات استرالیا و کمیسیون انتخابات استرالیا، پیش‌ازاین مدیران ارشد هوش مصنوعی را منصوب کرده‌اند.

 انتصاب مدیران ارشد هوش مصنوعی، نشان‌دهنده تلاش گسترده‌تر برای هماهنگی پذیرش هوش مصنوعی در سراسر دولت و درعین‌حال توجه به ایمنی، حریم خصوصی، امنیت سایبری، حاکمیت و ارزش‌های عمومی است.

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1405/04/10 - 13:48- آسیا

کاهش حملات فیشینگ در سنگاپور

سنگاپور هشدار داد که علیرغم کاهش موارد فیشینگ، آمار ممکن است تهدید را کمتر از حد واقعی نشان دهد.

استخدام
1405/04/10 - 13:33- هوش مصنوعي

استخدام پلیس هوش مصنوعی در ژاپن

ژاپن رئیس پلیس هوش مصنوعی جدیدی را برای مقابله با کلاهبرداری‌های آنلاین رو به افزایش استخدام کرد.

ادعای
1405/04/10 - 13:16- هوش مصنوعي

ادعای لهستان درباره مسمومیت هوش مصنوعی با تبلیغات روسیه

یک مقام لهستانی ادعا کرد که اطلاعات نادرست روسی، ابزارهای هوش مصنوعی را مسموم می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.