about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا از قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا انتقاد کرد.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، رئیس کمیسیون فدرال ارتباطات ایالات متحده (FCC) از قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا (DSA) انتقاد کرد و هشدار داد که این قانون می‌تواند آزادی بیان را بیش از حد محدود کند.

 برندن کار (Brendan Carr) طی سخنرانی خود در کنگره جهانی موبایل در بارسلون گفت: 

 قانون تعدیل محتوای اتحادیه اروپا با سنت آزادی بیان آمریکا ناسازگار است و فشار بی موردی را بر شرکت‌های فناوری ایالات متحده وارد می‌کند که در اروپا فعالیت می‌کنند.

 اظهارات برندن کار منعکس‌کننده تنش‌های فزاینده بین ایالات متحده و اروپا بر سر مقررات دیجیتال است. رئیس کمیسیون فدرال ارتباطات ایالات متحده، قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا را به ترویج سانسور متهم و نگرانی‌های معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، جی دی ونس را مجدد مطرح کرد.

 دولت ترامپ آزادی بیان را به یک تمرکز اصلی در سیاست تبدیل کرده و این قول را داده است تا با سانسور آنلاین مبارزه کند. ترامپ همچنین درباره تأثیر قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا بر مشاغل ایالات متحده هشدار داده است.

 کمیسیون اروپا از این قانون دفاع و اعلام کرد که هدف آن حفاظت از حقوق اساسی و تضمین یک محیط آنلاین امن‌تر است.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.